10 motive pentru care este mai avantajos să cumperi ceasuri de mână din magazine online

Știm că îți plac ceasurile de mână, chiar dacă ora exactă o poți afla din atât de multe surse digitale. Ceasul de mână rămâne o piesă de rezistență în materie de accesorii fashion și nu se va demoda niciodată. Desigur, designeul se mai reinventează, apar fel de fel de modele inovatoare ca aspect, dar în paralel elementele clasice ale esteticii ceasurilor de mână par să rămână de actualitate chiar dacă deceniile trec și moda se tot schimbă.

Ceasurile de mână sunt perfecte și pentru a fi făcute cadou - un gen de cadouri universale care se potrivesc în orice ocazie, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Mai mult decât atât, astfel de cadouri sunt considerate a fi elegante, deci pot fi oferite și în relații profesionale. Indiferent dacă vrei pentru tine sau pentru cineva drag să achiziționezi ceasuri bărbătești ori ceasuri de damă, mediul online este locul potrivit. De ce shopping online și nu offline când ne referim la ceasuri de mână (cele mai iubite accesorii fashion)? Iată principalele motive, valabile perfect acum în 2021 și probabil oricând:

1. Prețul este o chestiune esențială pentru fiecare dintre noi, fără discuție. Ideea este simplă: pe internet, totul este mai ieftin decât în magazinele fizice, cu atât mai mult ceasurile de mână, genul de produse care offline se vând în cantitate mai mică, deci cu adaos comercial mare. Magazinele clasice au multe cheltuieli și acest lucru se vede în prețul de raft, chiar și când există campanii promoționale.

2. Varietatea este impresionantă pe internet. Magazinele online care vând ceasuri de mână nu au limită în ceea ce privește spațiul de expunere, iar spațiul de stocare fizică a produselor este ieftin (depozite versus spații comerciale). Nu mai trebuie să mergi în mai multe magazine pentru a găsi ceasuri bărbătești / ceasuri de damă pe placul tău și nici nu trebuie să te rezumi la a alege dintr-un număr restrâns de modele.

3. Online ai cele mai recente apariții lansate de marii producători de ceasuri de mână. Offline, durează mai mult până când unele produse noi ajung pe rafturi, din motive logistice. Online lucrurile se mișcă mai rapid, poți să faci chiar pre-comenzi în unele cazuri sau oricum stocurile sunt alimentate rapid. Din nou, vorbim de un magazin central care trimite pachete oriunde în România și nu de un magazin care se bazează doar pe public local.

4. Timpul este extrem de valoros pentru toți. Când cumperi ceasuri de pe internet, salvezi timp pe care altfel l-ar pierde în trafic spre magazine fizice plus timp pierdut efectiv în mall / centru comercial. Nu stai niciodată la coadă, nu aștepți. Totul se mișcă în ritmul tău.

5. Online, este ca și cum ai avea un magazin la dispoziția ta, o experiență VIP de shopping. Nu interacționezi cu alți clienți, nu trebuie să ceri unui vânzător să te ajute să vezi mai de aproape un model de ceas sau să întrebi detalii. Totul este explicit, ai fotografii relevante și informații complete.

6. Magazinul online este deschis oricând ai nevoie. Non stop, deci în funcție de programul tău poți face shopping absolut oricând. Cumperi ceasuri de mână, inclusiv dispozitive smartwatch, când timpul îți permite - poate fi chiar seara târziu, noaptea, în week-end etc.

7. Oriunde te-ai afla, ai magazinul tău de ceasuri bărbătești și ceasuri de damă în imediata apropiere: online. În câteva secunde, accesezi www.pretzmic.ro de pe orice dispozitiv fix sau mobil conectat la internet și faci shopping de acasă, de la locul de muncă, din mișcare (poate într-un mijloc de transport în comun), chiar și din vacanță.

8. Este simplu și comod, nu numai că nu te mai deplasezi, dar este plăcut să faci shopping bucurându-te de confort așa cum îți dorești. Spre exemplu, poți comanda ceasuri de mână, fără grabă, analizând ofertele în timp ce stai comod pe canapeaua proprie sau întins în pat. Oricum ar fi vremea afară (poate caniculă sau poate extrem de frig), nu contează, stai în condițiile dorite de tine.

9. Când cumperi online ceasuri de mână, ai posibilitatea de a face retur dacă ceva nu este în regulă, dacă poate ți-ai dat seama că ceasul respectiv nu este pe placul tău sau dacă s-a ivit o altă situație (trebuia să faci ceasul cadou, dar s-a anulat o întâlnire etc.). Evident, ceasul de mână nu trebuie să fie folosit pentru a-l putea returna și pentru a primi un alt produs la alegerea ta sau banii înapoi. Aveţi dreptul de a vă retrage din contractul de vânzare (adică din tranzacția realizată), fără a preciza motivele, în termen de 14 zile, potrivit O.U.G. nr.34 / 2014. Termenii și condițiile cu privire la returnarea produselor pot fi consultate pe fiecare website de e-commerce care funcționează legal.

10. Pentru că online ai acces imediat la atât de multe magazine, acestea resimt concurența mai puternic și implicit lansează foarte des campanii promoțioane de tip Black Friday, nu numai în luna noiembrie a anului respectiv. Lichidări de stoc, dar și fel de fel de alte campanii sunt derulate adesea, deci cam oricând poți profita și poți alege ceasuri de mână cu super reduceri. Ai de unde alege, mai ales la PretzMic.ro! Practic, am ajuns din nou la motivul nr. 1, prețul.

La PretzMic.ro, după cum spune și numele magazinului, mizăm întotdeauna pe prețuri mici. Colaborăm cu furnizori de încredere pentru un raport calitate / preț excelent. Fidelizăm clienții prin prețuri mici, așa încât să avem volume mari de vânzări. Așadar, ai mereu avantaj la shopping online de ceasuri de mână, dacă alegi cu atenție magazinul online. Hai pe paginile de produse să vezi ce surprize ți-am pregătit: ceasuri bărbătești, ceasuri de damă, ceasuri pentru copii, ceasuri tip smartwatch, brățări smart fitness și multe altele.

Articole similare