11 ceasuri de mână cu design inedit cu care sigur vei ieși în evidență

Stilul pe care alegem să îl purtăm în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii spune multe despre noi și despre ceea ce vrem să transmitem. Pentru a ieși în evidență în mod pozitiv, pentru a atrage atenția, multe persoane aleg produse fashion inedite. Cu o astfel de abordare originală, nu mai ești doar o unitate în mulțime, ci un personaj aparte, memorabil. O acțiune inteligentă este să alegi articole originale, dar care au și eleganță, fără a atrage atenția cu orice preț.

Nu este necesar să șochezi, chiar și cele mai mici elemente de accesorizare pot transforma un look oarecare într-un look cu totul special. Ceasul de mână poate fi un astfel de element aparte, care va atrage atenția în mod subtil. Poți alege modele absolut wow, cu design original, inedit, ce va impresiona persoanele cu care intri în contact. Este ca și cum ai avea un ceas de damă / ceas bărbătesc unic.

Iată mai jos, selectate de noi, 11 modele de ceasuri de mână cu design inedit cu care sigur vei ieși în evidență. În mod pozitiv, desigur! Mai trebuie să adăugăm doar că toate, dar absolut toate, sunt disponibile acum la PretzMic.ro la prețuri promoționale, perfecte pentru achiziție. Vei plăti neașteptat de puțin pentru ceasuri ieftine, dar wow!

1. Ceas de damă fashion 360 Spinner Q261-V4

După cum îi spune și numele, este un ceas elegant, fashion, potrivit inclusiv pentru ocazii speciale. Modelul este un ceas de damă foarte sofisticat, în nuanțe de roz și auriu, foarte sclipitor, pare un obiect cu totul prețios. Poate fi încadrat și la ținute casual moderne, accesorizând foarte interesant orice ținută de mall, de plimbare, de seară etc.

2. Ceas de mână Led Damă L009

Iată alt ceas de damă deosebit, de această dată sub forma unei brățări fitness. Este potrivit pentru ținute sport, dar și casual. Este foarte practic, rezistent, se remarcă tocmai prin simplitate și prin valențele sportive. Ceasul este unul digital, cureaua fiind fabricată din silicon. Un ceas ieftin și practic, ce merită toată atenția în magazinul nostru online! Nu întâmplător este unul dintre modelele populare în categoria de ceasuri pentru femei.

3. Ceas damă Quartz Q337

Modelul impresionează prin eleganță, având valențe retro grație modelului floral de pe cureaua din piele ecologică, dar și datorită cuplului de nuanțe alb - auriu. Ceea ce este inedit la acest cead de damă Quartz este modul în care sunt expuse cifrele de pe cadran: asimetric, în legătură cu o inimă centrală. Este un ceas care inspiră desigur multă dragoste! Verificați prețul, îl veți adora de asemenea!

4. Ceas Automatic Forsining FOR2006

Iată și primul ceas bărbătesc din această selecție de ceasuri inedite! Este un ceas evident masculin, ultramodern, cu model de ceas de mână automatic, cu design scheleton. Se remarcă designul excentric, elegant, care impune respect pentru stilul sofisticat. Ceasul se reîncarcă automat prin mișcarea mâinii - mecanism Self Winding. Carcasa din oțel inoxidabil placat și cureaua din piele naturală permit acestui ceas să fie ușor de combinat cu orice stil vestimentar, de la casual la business și chiar fashion. Mai trebuie spus că sticla din care este realizat cadranul este foarte rezistentă la zgârieturi.

5. Ceas de damă Fashion M079-V2

Un model cu totul deosebit de ceas de mână, un cadou pentru femei cu totul impresionant! Ceasul de damă fashion se remarcă cel mai mult prin brățara inedită, care îi transformă într-o bijuterie modernă. Cureaua este realizată dintr-un aliaj cu aspect metalic deosebit. Prețul este de asemenea deosebit... de mic! La fel ca toate ceasurile de mână comercializate de PretzMic.ro, produsul este livrat rapid prin curier, oriunde în țară.

6. Ceas bărbătesc XINEW XI6518-V3

Un alt exponent al modelelor de ceasuri bărbătești este XINEW XI6518-V3. Cureaua este fabricată din piele ecologică, iar geamul carcasei este extrem de rezistent, realizat din sticlă minerală. Ce impresionează la acest model de ceas bărbătesc? Există două cadrane unul lângă altul, mai rar un astfel de design.

7. Ceas de mână unisex L045 roșu

Un design cu totul ieșit din comun, impresionant! Este un ceas de mână unisex, potrivit astfel atât pentru genul feminin, cât și pentru genul masculin. Ceasul este unul de tip digital, cu o curea din silicon. Poate fi considerat un ceas stil sport, dar și casual. Va atrage garantat atenția prin formă, aspect, culoare, concept.

8. Ceas de damă Quartz M047

Acest ceas de mână ieftin arată nu doar premium, ci chiar wow, având un design care cu siguranță va atrage atenția în mod plăcut celor din jur. Este disponibil în stoc, cu livrare rapidă oriunde în țară, putând fi comandat din categoria de ceasuri pentru femei. Ceasul folosește nonculorile și formele geometrice într-un mod original, fiind o piesă sofisticată, elegantă, ușor de asociat la orice ținută.

9. Ceas de damă Forsining FOR9052-V3

Iată un ceas de damă de tip automatic, cu design Skeleton - mai rar în categoria de ceasuri pentru femei, în condițiile în care acest tip de design este de obicei întâlnit la modelele de ceasuri bărbătești. Având curea roz din piele și o estetică dominată de auriu și roz, ceasul este puternic feminin, un accesoriu de preț la orice outfit. Poate fi considerat un ceas fashion, elegant, casual.

10. Ceas Unisex LED M001-V2

De această dată, prezentăm un ceas unisex, potrivit și pentru femei, și pentru bărbați. Poate fi chiar împrumutat astfel între partenerii de cuplu, de ce nu! Ceasul de mână este de tip LED și se remarcă pe de o parte prin simplitatea rafinată, prin modul în care ora exactă este afișată în mod practic, iar pe de altă parte din modernism, prin textură și design, prin modul în care cadranul se continuă în mod firesc prin cureaua de aceeași culoare. Este un ceas casual - sport, disponibil la un preț cu totol wow!

11. Ceas bărbătesc SOKI

Ultimul ceas selectat de noi în acest material, dar nu cel din urmă, este un ceas bărbătesc aparte. Cu o curea din piele ecologică neagră și cu puțină culoare pe cadran, în mod subtil și elegant, acest ceas de mână va atrage privirile pentru că este un model foarte original. Sunt evidențiate doar două dintre cifre, 11 și 3, restul fiind doar intuite de utilizator. Limbile arată de asemenea într-un mod ieșit din comun. Astfel de ceasuri sunt tot mai preferate de cei care vor să iasă din mulțime și care caută accesorii curajoase, originale, cu acea doză de wow!

Comentarii