Acele obiecte utile și gadgeturi de care nu știam că avem nevoie, dar care ne plac și ne sunt utile

Tuturor ne place să facem cumpărături, chiar dacă avem preferințe diferite în acest proces. Unii adoră ore în șir petrecute prin magazinele din mall, alții se simt bine când umplu căruciorul de cumpărături în hipermarket, iar alții se bucură când adaugă multe produse în coșul virtual de shopping dintr-un magazin online.


Există studii care arată că shoppingul are efecte benefice asupra psihicului uman, deși totul trebuie abordat cu echilibru, căci cheltuim bani, desigur. Spre exemplu, cu ceva ani în urmă, cercetătorii de la Universitatea din Michigan au constatat că terapia prin shopping poate crește de până la trei ori ca intensitate sentimentul de fericire, reducând astfel considerabil tristețea.


Multe persoane simt că elimină o parte din stres atunci când fac cumpărături. Este bucuria achiziției, satisfacția de a avea lucruri noi, de a evolua, de a face upgrade. Până la urmă, muncim pentru a câștiga bani, cu care ne întreținem un anumit stil de viață, inclusiv nevoi și dorințe.


În ultima perioadă, cumpărăturile online reprezintă principala terapie prin shopping, în condițiile în care pandemia a modificat obiceiurile de consum ale românilor. Este simplu și plăcut să cumperi de pe internet, găsești o mulțime de "comori" - produse interesante, la prețuri prietenoase. Este eficient să cumperi online, căci plătești mai puțin decât în mediul offline și consumi mai puțin timp. Mai mult decât atât, cumperi mai bine informat, ai mereu Google și alte instrumente utile alături de tine.


Foarte plăcut și foarte puțin costisitor este să achiziționezi online fel de fel de obiecte utile și gadgeturi la prețuri mici, produse ieftine, dar care ne plac și care ne sunt utile. De unele poate aveam nevoie, de altele poate nici nu știam că avem nevoie... Sunt genul acela de produse care uneori ne fac viața mai ușoară, iar în alte cazuri pur și simplu ne provoacă încântare când le utilizăm. Ieșim din rutină fără a cheltui mulți bani și, așa cum evidențiam mai sus, totul ajută și pe plan psihic.


La PretzMic.ro, pe lângă ceasuri de mână, avem în ultima perioadă fel de fel de gadgeturi, accesorii, produse utile pentru casă, inovative și la prețuri mici, firește. Acestea se bucură de mare succes la vânzări și foarte des trebuie să suplimentăm stocurile. Iată mai jos câteva exemple:


1. Dozator Pastă De Dinți + Suport Periuțe Cu Funcție de sterilizare Antibacterială și Lumină UV


Se instalează ușor direct inclusiv direct pe faianța din baie, deasupra chiuvetei, cu ajutorul benzii dublu-adezive. Acest dispozitiv îți permite să folosești pasta de dinți mai eficient și fără a mai deschide / închide tubul după fiecare utilizare. Periuțele de dinți sau capetele de la periuța de dinți electrică vor avea un loc perfect în care să fie așezate. Funcția de sterilizare cu lumină UV este un plus important, dincolo de partea practică. Pont bonus: copiii vor fi încântați de acest dispozitiv și vor aborda procesul de spălat pe dinți cu mai multă plăcere!


2. Bec rotativ proiector multicolor LED RGB 3W E27


Vrei atmosferă de party la tine acasă? Poți încerca acest bec rotativ cu proiector, multicolor. Este foarte interesant și se potrivește la orice corp de iluminat compatibil cu becurile obișnuite E27. Consumă foarte puțin, căci este un bec LED. Este disponibil pe PretzMic.ro la un preț cu discount consistent în multe momente din an, deci merită să profiți pentru a da o altă lumină, ocazional, spațiului tău de acasă.


3. Bandă cu LED RGB - 5 metri. Set complet


Poți merge mai departe cu lumina, folosind acest set cu bandă LED de 5 metri. Funcționează cu telecomandă (inclusă în pachet), cu ajutorul căreia vei avea control total asupra luminii. Banda se poate instala pe perete (are o suprafață adezivă), oriunde dorești. O poți folosi în perioadele de Sărbători de iarnă, dar este utilă și plăcută în orice moment al anului - o poți menține permanent instalată. Vei avea lumină mai interesantă în cameră, perfectă pentru serile de filme sau jocuri cu familia sau prietenii.


4. Lanternă frontală LED 3W, 150 lumeni, 3 moduri iluminat, Kodak


Sunt momente în care o astfel de lanternă te poate ajuta mult. Folosind acest produs, ai mâini libere să faci diverse lucruri atunci când o sursă normală de lumină nu este la dispoziție. Poate fi utilă în caz de avarie a rețelei de electricitate, dar și în spații outdoor diverse. De mare folos și pentru cei care merg cu cortul în natură!


5. Adaptor flexibil 360 pentru chiuvetă, 2 setări de curgere, Universal


Pe cât de mic și de ieftin, pe atât de util! Funcționează în mod universal, adică se poate instala ușor la aproape orice robinet de bucătărie. Îți oferă flexibilitate maximă atunci când vrei să speli oale, tigăi sau chiar fructe / legume. Nu mai trebuie să investești într-o baterie nouă de bucătărie, mult mai scumpă, care să ofere o astfel de funcție.


6. Ceas Perete cu Cameră Ascunsă Full HD T11, WiFi, P2P IP, Detecție Mișcare, Slot Card 64 GB


Un dispozitiv de tip spion, foarte util în multe cazuri! Acest ceas de perete cu cameră ascunsă de ultimă generație are înregistrare pe card și transmisie live prin WiFi pe smartphone sau alte dispozitive conectate la internet. Filmare video Full HD, codare H.264. Acumulatorul de mare capacitate și funcția de alimentare alternativă permit înregistrare în timp ce dispozitivul este alimentat, astfel poate filma non stop. Camera se conectează prin WiFi la un Router Wireless. La detectarea de mișcări, se poate trimite alertă pe email. Partea de ceas este funcțională, deci nimeni nu va intui ce ascunde acest aparent banal ceas de perete. Vezi pe PretzMic.ro toate funcțiile și caracteristicile!


7. Aeronavă - Minge Zburatoare - Magic Ball, Terra Connect, Led Multicolor


Această jucărie cu acumulator poate fi folosită din nou și din nou de copii. Este interesantă, deosebită, inovatoare! Pare o jucărie SF care zboară și care va fi controlată ușor. Și pentru că tot am vorbit despre terapia prin shopping, a cumpăra produse pentru copii aduce un avantaj special: bucuria celor mici ne va face cu siguranță să fim și mai fericiți!

Articole similare