Așteptăm Black Friday sau facem deja cumpărături de toamnă?

Pe masura ce vremea de toamna este evidenta, Black Friday pare tot mai aproape. In materie de marketing, in ultimul trimestru al anului exista in retail 3 momente importante: Halloween, Black Friday și Sărbătorile de iarnă. Promoții apar însă încă de la începutul toamnei, de obicei sub sintagma Back to School. Astfel de campanii sunt obisnuite si pe pretzmic.ro, unde încercăm să oferim prețuri cât mai mici pe toată perioada anului.

Black Friday 2022, la final de toamnă

Pentru a face achiziții de diverse produse, așteptăm Black Friday sau acționăm mai devreme? Ca de obicei, părerile sunt împărțite, la fel și argumentele. Există avantaje și dezavantaje pentru fiecare variantă și probabil că nu putem vorbi despre un răspuns corect și despre unul greșit. Desigur, de Black Friday apar și unele campanii promoționale fabuloase, cu reduceri maxime. Atunci impresionează astfel de promoții de tip ancoră (cele care atrag atenția) și numărul mare de produse cu discounturi semnificative.

Însă stocurile sunt limitate de Black Friday și riști să nu poți cumpăra de fapt toate produsele extrem de convenabile. În plus, te confrunți cu aglomerație - nu simți acest lucru în e-commerce când plasezi comanda, dar ai putea observa o întârziere în livrarea comenzii, căci firmele de curierat sunt asaltate de pachete. Unele persoane tind să acționeze din impuls de Black Friday și, de teama epuizării rapide a stocurilor, cumpără produse la discount, chiar dacă nu sunt exact ceea ce doreau.

Desigur, acționând extrem de atent și cu ceva noroc, cumpărăturile de Black Friday pot să fie foarte, foarte eficiente și avantajoase! La Black Friday pe pretzmic.ro, an de an prețurile ajung și la peste 90% reducere, fiind extrem de multe variante tentante pentru clienți. Însă depinde și de ceea ce vrei să cumperi. După cum știți, în acest magazin online vindem în special ceasuri bărbătești, ceasuri de damă, dispozitive smartwatch și brățări smart fitness, gadgeturi precum boxe bluetooth sau căști wireless pentru telefon ori gaming.

O mulțime de produse la super preț

În ultimii ani, am introdus în oferte bijuterii fashion, cosmetice, accesorii fashion (genți și rucsacuri damă), produse practice pentru casă, grădină și timp liber în general. Poți vezi aici pentru a comanda cadouri ieftine, eventual cadouri anivesare sau cadouri zile onomastice pentru prieteni și rude, dar să descoperi produse la care nici nu te așteptai și care pot fi comandate cu mega discount.

Ceasuri la reducere în campania Black Sales 2022

Cumpărăturile online de toamnă pot fi comode și ieftine. Chiar acum avem în desfășurare o campanie Black Sales, cu reduceri de până la 80% la ceasuri de mână, gadgeturi smartwatch și multe altele. Cumperi relaxat, fără grabă, analizezi produsele atent - date, caracteristici, performanțe - și comanzi online cu livrare rapidă prin curier, oriunde în țară.