Black Friday de Primăvară 2020 la PretzMic.ro - ceasuri, ochelari de soare si alte accesorii

Dragi prieteni, avem vești foarte bune! Am pregătit o nouă campanie de tip Black Friday, pentru că luna noiembrie este prea departe si vrem să se bucure de reduceri maxime cât mai mulți dintre clienții noștri fideli. Știm mai ales că nu suntem într-un context foarte bun, după toată criza din domeniul sănătății. Nu întâmplător, avem incluse în campania Black Friday de Primăvară 2020 până și măști de protecție pentru față și dezinfectanți... Însă suntem convinși că totul va fi bine cât de curând și că vă veți bucura de ceasurile de mână, de ochelarii de soare și de celelalte accesorii cât mai mult timp pe afară, la plajă, la piscină și oriunde vă mai doriți.

Avem o mare varietate de produse în stoc, pregătite pentru Black Friday. Livrăm rapid prin curier, oriunde doriți. Nu uitați că atunci când comandați ceasuri bărbătești sau ceasuri de damă (sau ceasuri pentru copii, că tot vine acum 1 iunie și vacanța mare) puteți să alegeți să adăugați în comandă și cutii cadou, dacă vreți să oferiți ceasurile celor dragi sau daca pur și simplu doriți să aveți cutii dedicate în care să păstrați aceste ceasuri. Vă recomandăm să verificați cele mai recente secțiuni din magazinul online - portofele damă, genți și rucsacuri damă, curele damă (așadar, multe produse fashion pentru femei). Merită vizitată și secțiunea de bijuterii, unde există multe coliere și brățări perfecte pentru a pune în valoare ținutele de vară! Avem multe hot deals, ca de obicei, mai ales acum în contextul prezenti campanii de Black Friday de Primăvară 2020.

Iată mai jos și modul oficial în care povestim despre campania Black Friday de Primăvară 2020 în cel mai recent comunicat de presă de la PreztMic.ro:

Cei care doresc să profite de prețuri minime la ceasuri de mână, ochelari de soare și diverse alte accesorii utile în această perioadă de primăvară - vară pot profita de cea mai recentă campanie de reduceri lansată de magazinul online PretzMic.ro. Sub titulatura de Black Friday de Primăvară, magazinul online cunoscut și apreciat pentru politica sa de prețuri prietenoase și mega discounturi propune o largă selecție de produse cu reduceri maxime.

"Așa cum ne-am obișnuit de mulți ani clienții fideli, derulăm astfel de campanii de reduceri în cadrul cărora oferim oportunitatea unor achiziții foarte convenabile. Indiferent că se dorește a se cumpăra un ceas bărbătesc, un ceas de damă, o pereche de ochelari, un rucsac, un portofel sau un alt produs din oferta noastră, numitorul comun este prețul foarte, foarte mic. Reducerile sunt de zeci de procente și se aplică la aproape toate produsele disponibile în magazinul online. Mai mult decât atât, ne-am pregătit cu stocuri generoase la cele mai populare produse", explică reprezentanții PretzMic.ro.

În prezent, există și alte promoții suplimentare, care se pot cumula: clienții beneficiază de livrare gratuită prin curier la orice comandă și, în plus, de extra reducere de 10% la orice cumpărături online în valoare totală de cel puțin 110 lei. Oferta de Black Friday include ceasuri bărbătești, ceasuri de damă și ochelari de soare de la branduri de top. Printre mărcile favorite ale clienților magazinului online putem menționa Forsining, Calvin Klein, Curren, Geneva, Guess, Jaragar, Johnny Far, Naviforce, Polaroid, Quartz sau Winner.

Pe lângă ceasuri de mână și ochelari de soare, PretzMic.ro propune în alte accesorii utile în perioada curentă, de exemplu măști de protecție pentru față (produse în România), geluri de mâini cu dezinfectant (produs antibacterian), gadgeturi de tip smartwatch, portofele, genți, rucsacuri fashion de femei și chiar bijuterii - inele, coliere, brățări fashion. Cele mai populare articole comandate de obicei sunt ceasurile bărbătești și ceasurile pentru femei, care au un raport calitate / preț imbatabil.

PretzMic.ro şi-a inceput activitatea în martie 2012 în Cluj-Napoca, devenind pe parcurs una din firmele de top în ceea ce priveşte comercializarea de ceasuri pe platforma online din România, urmărind continuu tendinţele modei şi gusturile clienţilor. Produsele sunt atent selecţionate astfel încât să îndeplinească standardele de calitate. Echipa este formată din oameni responsabili, profesionişti, capabili să raspundă celor mai înalte standarde şi exigenţe.