Cadouri de Valentine`s Day, Dragobete, 1 si 8 Martie, pentru Ea, dar și pentru El

Ne aflăm în plină perioadă în care celebrăm iubirea - luna februarie mai este denumită și Luna Iubirii. În România, nu avem doar Valentine`s Day (pe 14 februarie), ci și o a doua zi a îndrăgostiților, sărbătorită pe data de 24 februarie. Cele mai multe persoane se gândesc astfel în această perioadă la cadouri pentru cealaltă jumătate a cuplului. Obiceiurile sunt cu atât mai importante în cuplurile tinere, mai recent formate, unde astfel de dovezi ale implicării puternice sunt mai mult așteptate. Însă la orice vârstă este frumos să oferi cadouri persoanei iubite, fără a fi necesar să fie cadouri scumpe, ci mai degrabă din inimă.

Idei de cadouri pentru El, de Ziua Îndrăgostiților 2021

Dacă de 1 & 8 martie cadourile sunt așteptate doar de femei, în februarie se obișnuiește să se ofere daruri și bărbaților. Ce cadouri pentru El poți alege de Valentine`s Day și Dragobete, chiar și cu buget redus? Să nu uităm că ne aflăm într-o perioada specială, în contextul pandemiei. Așadar, gama de surprize este mai limitată - nu poți oferi prea ușor călătorii sau alte momente romantice în locațiile dorite.

Totuși, restaurantele sunt din nou deschise (chiar dacă parțial), deci de o cină romantică poate fi vorba. Desigur, o cină poți organiza și acasă, într-un spațiu mult mai intim (nu este necesar să gătești, poți comanda de la serviciile de livrări, direct din aplicații). Iar dacă bugetul și timpul îți permit, poate ai putea organiza chiar o evadare de week-end la munte, doar după ce te asiguri că reglementările autorităților îți permit acest lucru.

Este indicat să oferi însă și cadouri materiale, palpabile, care rămân și după acel moment. La capitolul cadouri pentru bărbați, idei excelente sunt mereu modelele de ceasuri bărbătești ieftine, dar cu aspect premium. Poți găsi pe www.pretzmic.ro variante de ceasuri de mână casual, fashion, sport, office - business, toate moderne, în trend. De asemenea, poți alege un smartwatch, un gadget sigur va fi foarte apreciat. Nu ai nevoie de bani mulți, găsești dispozitive smartwatch ieftine la PretzMic.ro. Livrarea este rapidă, deci prin curier primești comanda de obicei în 1-2 zile lucrătoare.

Idei de cadouri pentru Ea, de Valentine`s Day 2021

Genul feminin se așteaptă la cadouri cât mai impresionante de la jumătatea de cuplu, deci dincolo de flori și ciocolată, este bine să arăți cât de mult iubești printr-un gest de generozitate. Și la acest capitol, posibilitățile de experiențe în afara casei sunt mai limitate în acest an. Pentru cadouri propriu-zise, poți alege ceasuri de damă, mai ales că există unele ceasuri pentru femei care arată ca niște autentice bijuterii - deci 2 în 1!

Pe pretzmic.ro poți comanda și bijuterii fashion fel de fel, inclusiv pandantive, inele etc. Aceste bijuterii fashion au avantajul de a avea un preț excelent, sunt ieftine fără a arăta costul lor real. Mai exact, se pune accent pe valoarea modelului, nu pe materialul din care este conceput. Nu uita de bijuteriile fashion acum în trend, cele care au inscripționată sintagma Te iubesc în 100 de limbi.

Ce mai poți oferi? Genți și rucascuri de damă la modă, foarte chic, la promoție, poți comanda de asemenea din magazinul online PretzMic.ro. Oricărei reprezentante a genului feminin îi plac cu siguranță accesoriile fashion, deci sunt cadouri cu care clar vei impresiona! De pe internet mai poți alege parfumuri și produse cosmetice, mai ieftine decât în magazinele clasice din mall.

Cadouri pentru Ea de 1-8 Martie

Luna martie se apropie, deci trebuie cadouri pentru Ea de 1 Martie, cadouri pentru ea de 8 Martie. În funcție de ceea ce ai ales de Valentine`s Day și Dragobete, trebuie să optezi pentru ceva diferit de 1 - 8 Martie. Din nou, toate cele de mai sus se potrivesc - ceasuri de damă, bijuterii fashion, accesorii fashion... Ar merge și un dispozitiv smart, un gadget de tip smartwatch sau brățară smart fitness. Femeile adoră de obicei mișcarea și sunt mai interesate de sănătate, deci un astfel de gadget chiar le-ar prinde bine.

Poți alege un cadou simbolic de Mărțișor și un cadou mai consistent de Ziua Femeii, de 8 Martie. Sau poți opta pentru un cadou comun, mai amplu, pe care să-l oferi o singură dată. În orice caz, nu uita că gestul frumos este să marchezi totuși fiecare astfel de moment. Așadar, dacă i-ai oferit un cadou consistent de 1-8 Martie la început de lună, de 8 Martie tot ar trebui să te prezinți cu flori și praline de ciocolată.

Ajungem așadar la dulciuri - aproape orice fată / femeie adoră dulciurile! Deci, poate chiar mai mult decât florile, sunt importante cadourile cu cât mai multă ciocolată, în forme cât mai atractive.

Ponturi în plus pentru Valentine`s Day și Dragobete

În februarie, foarte mulți producători și retaileri pregătesc produse speciale de Valentine`s Day și Dragobete. Astfel, vezi în supermarketuri și hipermarketuri de produsele alimentare speciale pentru Luna Iubirii. Ne referim aici la cutii de bomboane pentru Valentine`s Day, donuts în formă de inimă, paste roșii (culoarea iubirii), înghețată pentru îndrăgostiți, fel de fel de idei interesante, care pot surprinde plăcut cealaltă jumătate a cuplului. Astfel de mici surprize sunt foarte apreciate și vă veți bucura împreuna de ele, dincolo de cadourile pe care vi le oferiți reciproc.

Oferirea de cadouri în cuplu cu ocazii precum Valentine`s Day, Dragobete și 1-8 Martie nu înseamnă că totul este redus la materialism și la gesturi din obligație. Pur și simplu este vorba despre generozitate, orice pretext este bun pentru a-ți arăta iubirea, chiar dacă ideal este să o faci în fiecare zi.

Momentele acestea din an au o importanță socială aparte într-o lume în care mare parte din viața noastră este afișată pe rețelele sociale. Iar a nu marca momente gen Valentine`s Day în cuplu poate determina neplăceri prin comparația involuntară cu ceea ce afișează alte cupluri. Desigur, o iubire solidă nu are nevoie de gesturi de acest gen, dar... toată lumea se bucură de cadouri și bucuria în cuplu protejează și mai bine dragostea.