Cadouri de vară - ceasuri de mână și alte idei de dăruit

Să oferi ceasuri cadou este o variantă bună în orice moment, cu orice ocazie. Pe durata verii, există desigur zile de naștere, zile onomastice și alte sărbători personale. În plus, poți oferi cadouri pentru ea sau cadouri pentru el chiar și fără a avea nevoie de o ocazie anume. În categoria ceasuri de mână, cele mai populare produse pe perioada verii sunt ceasurile casual și ceasurile ceva mai elegante, potrivite pentru petreceri și ținute de ocazie în general. Acest trend se observă mai ales la modelele de ceasuri de damă.


Ceasuri bărbătești și ceasuri de damă cool


În sezonul cald, purtăm toți ținute mai lejere, fie că mergem în vacanță la mare, la plajă, la ștrand sau pur și simplu petrecem timp la terase în oraș, la mall etc. Ceasurile de mână se observă mai bine, căci purtăm de obicei tricouri, cămăși sau alte tipuri de topuri cu mânecă scurtă. Ceasul de mână poate fi acum un accesoriu de prim-plan, care pune în valoare ținutele. În cazul bărbaților, la modă pe timpul verii au devenit ținutele cu non-culori, iar un ceas bărbătesc poate completa perfect imaginea masculină printr-un mix între simplitate, rafinament, spirit liber, alegeri inspirate.


Poți comanda simplu și rapid ceasuri de mână cadou pe pretzmic.ro, magazinul online care propune mereu super oferte. Știm că inflația pune probleme tuturor, dar cele mai multe modele de ceasuri de damă și ceasuri bărbătești din colecțiile noastre rămân la prețuri neașteptat de mici. Campaniile promoționale și lichidările de stocuri sunt în continuare ocazii des întâlnite pe pretzmic.ro.


Ce alte cadouri poți alege pe timpul verii


Este perfect să oferi cadouri practice. Idei de cadouri online? PretzMic.ro poate fi considerat un magazin de cadouri, un magazin online care propune o mulțime de variante de cadouri ieftine, dar cool, la modă inclusiv în sezonul de vară 2022.


Ochelari de soare unisex


Ce spui de niște ochelari de soare? Avem modele de ochelari de soare pentru femei și ochelari de soare pentru bărbați. De altfel, există tot mai multe variante de ochelari de soare unisex, în trendul actual. Astfel de ochelari de soare sunt foarte folositori pe timpul verii, în aproape fiecare zi. Așadar, ai putea să oferi ochelari de soare cadou pentru prieteni sau persoane din familie.


Bijuterii fashion ieftine, pentru orice ocazie


Bijuteriile sunt mereu la modă, inclusiv vara. Ca și ceasurile de mână, toate modelele de bijuterii fashion se observă mai bine, indiferent dacă sunt bijuterii mici, fine ori bijuterii de mari dimensiuni. Orice ai alege, vei avea parte de bijuterii ieftine, cu aspect impresionant. Noi nu punem preț pe materiale prețioase, ci considerăm că designul este punctul central. Așadar, poți cumpăra mai multe modele de bijuterii fashion pe care să le porți în funcție de hainele alese. Inele, lănțișoare cu pandantiv, brățări, coliere, cercei, broșe.... poți comanda chiar brățară pentru gleznă, brățară pentru picior - brățară damă la modă în timpul sezonului cald.


Alte idei de cadouri ieftine, dar cool


Ce alte cadouri poți oferi vara? În funcție de persoana căreia îi oferi darul și de relația dintre voi, poți alege boxe wireless, căști bluetooth inclusiv variante handsfree telefon sau chiar grătare sau accesorii pentru grătar. Ce au toate cele de mai sus în comun? Sunt variante de cadouri legate de timpul liber petrecut în special afară, bucurându-te la maximum de vară!