Cadouri pentru colegii de serviciu, inclusiv cadouri pentru șefi

Nu doar de Crăciun și de Paște, ci și în multe alte momente din an, poate fi cazul să cauți codouri pentru colegi la serviciu, inclusiv cadouri pentru șefi. Ocaziile sunt variate: zile onomastice, zile de naștere, poate chiar petreceri tematice, sărbători corporative.


Cadourile pe plan profesional sunt fie oferite în mod individual, fie la nivel colectiv - mai multe persoane contribuie pentru un cadou mai consistent adresat unei persoane, la ocazii speciale.


Super cadouri pentru colegi și șefi


La pretzmic.ro, am mărit în ultima perioadă gama de produse și oferta de articole în general. Poți alege fel de fel de variante de cadouri profesionale, cadouri pentru colegi și cadouri pentru șefi. De la seturi cadou cu ceasuri și bijuterii, la seturi pentru pasionații de vin, astfel de daruri sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați.


Seturi cadou pentru bărbați, seturi cadou pentru femei


Unele sunt cadouri unisex, altele sunt încadrate în categorii distincte: cadouri pentru femei, respectiv cadouri pentru bărbați. Astfel de seturi sunt ambalate în cutii elegante, premium - lux, cu caracter exclusivist. Vestea bună: prețurile sunt în stilul obișnuit pretzmic.ro, adică mereu super atractive!


Ceasuri de damă & ceasuri bărbătești la prețuri mici


Ceasuri bărbătești și ceasuri de damă pot fi comandate și separat, pe diverse niveluri de preț. Modelele de ceasuri de mână sunt întotdeauna cadouri excelente, căci reprezintă cadouri universale. Nu contează mărimea și poate nici preferințele specifice - un ceas va fi mereu apreciat, purtat în anumite contexte, în funcție de stil.


Se recomandă totuși oferirea de cadouri pe plan profesional ținând cont în mare de preferințele destinatarului (de exemplu dacă rezonează cu un stil sport sau mai sobru ori dacă este adept al tehnologiei de ultimă generație - aici se evidențiază gama smartwatch și brățări smart fitness). Altă variantă: alegeri clasice, elegante, modele pe care oricine le poate purta în unele momente.


Cu zeci sau sute de lei, în funcție de alegere, se pot identifica idei super pentru cadouri cu totul impresionante. Raportul calitate - preț este mereu excelent în magazinul online pretzmic.ro.


Multe alte produse ce pot oferite drept cadou


Nu vindem numai ceasuri de mână și seturi cadou cu ceasuri și bijuterii, ci fel de fel de produse practice, gadgeturi, articole pentru îngrijire personală, pentru casă și grădină, pentru călătorii etc. Alegerea cadoului trebuie să țină cont de tipul de relație: într-un fel alegi cadoul pentru un coleg din echipă, altfel optezi pentru cadou pentru șef.


Promisiunile noastre: selecții foarte avantajoase, cadouri cu aspect și funcționalitate premium, la prețuri de low cost! În plus, ai mereu livrare rapidă prin curer sau la easybox, la nivel național!

Articole similare