Cât de ieftine sunt cele mai atractive ceasuri bărbătești ieftine pe care merită să le cumperi online

Multe magazine promit ceasuri de mână ieftine, însă în realitate multe dintre modelele de ceasuri propuse de unii comercianți, mai ales în mediul offline, sunt foarte scumpe raportat la calitate. Noi, la PretzMic.ro, propunem o largă selecție de ceasuri de mână ieftine, cu adevărat ieftine, fără compromis la capitolul calitate. Cât de ieftin poate să fie un ceas de mână ieftin pe care chiar merită să îl cumperi? Mai ieftin decât te-ai aștepta! Și să nu uităm că vorbim despre ceasuri de mână originale, fabricate de producători de talie mare, care exportă la nivel internațional, ceasuri comercializate legal, pe care le poți plăti chiar și cu cardul direct online! De această dată am selectat mai jos câteva modele foarte ieftine de ceasuri de mână bărbătești. În campaniile promoționale, toate aceste ceasuri au ajuns până la valori de sub 50 lei! Le puteți căuta pe www.pretzmic.ro pentru prețurile la zi:

Ceas Quartz Q006

Iată un model de ceas sport destul de clasic, potrivit și pentru viața de zi cu zi, deci un ceas stil casual în același timp. Cureaua este fabricată din silicon, ceasul mizează pe aspectul nonculorilor, cu negru în prim-plan, dar cu mici detalii albe. Este un model de ceas bărbătesc Quartz, foarte popular mai ales datorită prețului mic. Un astfel de ceas de mână cu spirit masculin sportiv este extrem de la modă acum și poate fi ales pentru propria plăcere sau pentru a fi făcut cadou.

Ceas Quartz XINEW XI5267

Un alt ceas bărbătesc ieftin, de această dată un spirit clasic cu valențe moderne. Interesantă este cureaua fabricată din nylon, care iese în evidență în mod plăcut. Este un ceas bărbătesc foarte masculin, un spirit liber, ușor nonconformist - hipster, care nu contrazice însă valorile clasice. O combinație ideală pentru un ceas potrivit pentru a fi purtat în orice mediu, inclusiv la birou. În esență, este un ceas casual, chiar sport - fashion. Grație tonurilor de negru și maro, se poate accesoriza simplu la cam orice ținută. În principiu, ceasul se adaptează ușor la orice stil vestimentar, oferind un plus de profunzime stilului personal.

Ceas Quartz Q005

Un alt ceas bărbătesc ieftin, stil sport desăvârșit, potrivit pentru momente de zi cu zi. Cureaua este din silicon, designul general al ceasului fiind sport într-o limită în care se potrivește a fi combinat cu fel de fel de articole vestimentare. Ceasul este compact, un spirit tânăr sportiv, potrivit însă pentru orice vârstă, orice bărbat, ceea ce îl face un excelent cadou în orice ocazie.

Ceas Geneva GEN914-V7

Ajungem la un ceas bărbătesc sofisticat, elegant, încadrat în categoriile business - casual - fashion. Fabricat cu multă grijă la detaliile fine, ceasul este foarte rezistent în utilizare, fiind prevăzut cu geam din sticlă minerală (rezultă mai puține zgârieturi) și curea din oțel inoxidabil. Este un ceas cu baterie - Quartz - capabil să afișeze în același timp data. Cadranului principal îi sunt anexate alte trei cadrane cu rol major în designul sofisticat. Este un ceas bărbătesc cu aspect premium, nimic nu îi trădează prețul atât de mic!

Ceas Geneva GEN915-V4

Există multe modele de ceasuri bărbătești ieftine marca Geneva în magazinul online PretzMic.ro, acesta fiind unul dintre cele mai populare. Din nou regăsim brățara din oțel inoxidabil, cu un ton de metal inedit, precum și geamul cadranului fabricat din sticlă rezistentă la zgâriere accidentală. Este un ceas foarte masculin, premium, elegant, rafinat, care va atrage privirile și va oferi o notă de putere și siguranță celui care îl poartă. Dincolo de cadranele cu rol de design, ceasul este util și prin afișarea datei, nu doar a orei exacte.

Ceas LED M001-V1

Modelul LED M001-V1 este de fapt un ceas unisex, dar care se potrivește implicit bărbaților moderni, care își propun să iasă în evidență într-un mod pozitiv. Este un ceas simplu și compact, minimalist, cu design ultra modern. Siliconul și afișajul digital îl fac rezistent și practic în viața de zi cu zi, fiind un ceas casual - fashion - sport. Când este purtat la mână, arată precum un gadget de ultimă generație, un dispozitiv sofisticat din viitor, tocmai datorită stilului minimalist, ușor misterios.

Ceas Geneva GEN909-V2

Tonurile de albastru în cadrul cadranului sunt tot mai apreciate de bărbați, astfel că tot mai multe modele de ceasuri pentru bărbați folosesc astfel de nuanțe pentru a crea o eleganță aparte. Modelul Geneva GEN909-V2 este un ceas bărbătesc business - casual - fashion, având curea din oțel inoxidabil și cadran din sticlă minerală. Designul este modern, cu tonuri de albastru, negru și alb care îi conferă o masculinitate puternică. Judecând după prețul foarte mic la ofertă, este un ceas ieftin must have!

Ceas YAZOLE M108-V3

Cei ce preferă un model clasic reinterpretat modern pot alege acest model de ceas bărbătesc, cu auriu, alb, precum și o curea maronie din piele ecologică foarte atent finisată. Este un ceas business - office ce atinge și zona fashion și care se potrivește evident și în contexte casual. Vorbim despre un ceas elegant, rafinat, care pare extrem de valoros, cu atât mai mult impresionând prin faptul că este incredibil de ieftin în campaniile promoționale online derulate de pretzmic.ro.

Ceas YAZOLE M112

Acest model, spre deosebire de "fratele" său prezentat mai sus, lasă mai puțin loc clasicului și merge în zona modernă mult mai puternic, chiar cu design futurist, fără a pleca departe totuși de valorile tradiționale ale unui ceas de mână bărbătesc. Regăsim din nou pielea ecologică, de această dată o curea neagră. Materiale de înaltă calitate în ansamblu, design wow, spirit puternic masculin, tineresc, dar potrivit pentru orice vârstă a utilizatorului!

Sunt multe alte ceasuri de mână ieftine pe PretzMic.ro, ceasuri bărbătești ieftine care merită toată atenția. Până la urmă, de ce să investești în ceasuri scumpe doar pentru marcă, atât timp cât mare parte dintre persoanele cu care interacționezi nu sunt atente la astfel de detalii, dar pot fi impresionate de ceasul pe care îl porți prin look-ul său de ansamblu... Ceasul de mână nu se poartă cu etichetă de preț, deci vei avea mai mult de câștigat dacă investești în ceasuri de mână ieftine cu aspect premium.

Comentarii

Articole similare