Cum să cumperi online cât mai avantajos în 2022

An nou, planuri noi, obiective noi - să fie cât mai plăcut pentru toți anul 2022! Sperăm ca pandemia să ne permită o viață mai intensă decât în ultimii doi ani și... sperăm să fie ultimul an în care ne mai facem planurile și în funcție de valurile de Covid-19! Într-o economie marcată de inflație agresivă, în care pare că toate se scumpesc, fiecare dintre noi caută să facă achiziții cât mai istețe. De aceea, ne-am gândit să trecem în revistă câteva sfaturi utile pentru a te asigura că vei cumpăra online orice produse și servicii în mod cât mai avantajos în 2022!


Înainte de toate, alege cu atenție magazinele online de unde faci achiziții de orice fel. Trebuie să fie magazine online de încredere, care există online de preferat de mai mulți ani, având o imagine foarte bună online. Caută pe internet numele magazinului, găsești referințe despre acesta? Apare menționat în media, a emis comunicate de presă sau alte informații? Un brand cât mai activ în online media înseamnă un brand care are un angajament puternic pe piață și care caută să construiască o bună reputație pe termen lung.


Altfel spus, cineva cu care merită să colaborezi. Pentru ceasuri bărbătești, ceasuri de damă, dispozitive smartwatch și fel de fel de gadgeturi și accesorii, dar și pentru bijuterii fashion, accesorii fashion și produse practice pentru casă sau pentru călătorii, nu uita că PretzMic.ro este un magazin online de încredere, gata să-ți livreze rapid prin curier produsele comandate!


Internetul îți oferă multe oportunități la shopping. Compară produse, prețuri, între magazine, dar alege mereu doar din magazine care validează partea de încredere - nu uita că prețul nu este totul! Indiferent dacă vei cumpăra ceasuri de mână sau produse fashion, verifică și costul de livrare înainte de a lansa comanda online.


Caută mereu promoțiile, eventual abonează-te la serviciile de newsletter ale magazinelor preferate. Dacă nu știai, abonarea la newsletter-ul pretzmic.ro aduce și 10% discount la o viitoare comandă. În plus, ești apoi la curent cu toate noutățile, poți comanda produsele preferate imediat ce campaniile promoționale iau startul (gășești astfel în stoc chiar și cele mai dorite ceasuri de mână și alte gadgeturi preferate de public).


Sfatul nostru este să cumperi mereu de la magazine din România. Eviți taxe și costuri suplimentare din cauza comerțului extra-comunitar (achiziții din China, SUA etc.) și eviți să aștepți chiar și câteva luni pentru a primi produsele. Când comanzi de la un magazin online precum pretzmic.ro, produsele vin prin curier de obicei în 1-2 zile lucrătoare sau oricum într-un timp rezonabil. Desigur, rapiditate a livrărilor și nivel optim de taxe ai și când comanzi de la magazine din alte țări din Uniunea Europeană, dar de obicei un eventual proces de retur este mai complicat, iar partea de comunicare poate de asemenea să fie problematică.


Realizează din timp liste de cumpărături, profită de promoțiile ocazionale la produsele urmărite și alege mereu isteț. Evită să faci achiziții sub impulsul de moment, analizează atent și rațional înainte de a lansa o comandă online.