Cum să te pregătești pentru vară cu shopping online - 10 categorii de produse la preț avantajos pe internet

Pe timpul verii, ideal este să te bucuri la maximum de toate oportunitățile în aer liber și să lași shoppingul de nevoie cât mai mult posibil pentru zona online. Oricum, în magazinele de pe internet ai parte de prețuri mai mici, condiții mai avantajoase, inclusiv confort maxim. La mall poți merge mai mult de plăcere și mai ales pentru divertisment. Însă evident, vara este recomandat să petreceri cât mai mult timp afară, cu modalități de distracție și relaxare outdoor.


Fie că te plimbi prin zona în care locuiești, fie că mergi în călătorii în țară (inclusiv la multe sau la mare) sau în străinătate, nu uita să te pregătești din timp de lunile de vară cu shopping online în deplină siguranță și mereu plăcut. Nu uita că vor fi deschise piscinele și alte centre de divertisment, cu oferte specifice verii.


Iată mai jos 10 categorii de produse pe care ar trebui să le ai în vedere pentru lunile de vară:


1. Ochelari de soare & alte accesorii


Știm toți cât de importante sunt accesoriile precum ochelarii de soare. În această categorie putem include și șepci și pălării. Însă de bază sunt ochelarii de soare, care ne apără ochii - atât de sensibili în fața luminii solare puternice. Trebuie căutați ochelari de soare cu protecție UV avansată, care să asigure sănătate, nu doar confort pentru ochi. Ochelarii de soare ne fac să ne simțim mai bine afară (mai ales la plajă sau în alte locuri deschise) și... să ne încruntăm mai puțin.


2. Produse pentru plajă & înot


Pentru răcorire intensă, ideal este să putem merge la mare, pe litoral. Dar există și alte forme de disctrație cu apă - ștrand, piscină, aqua spa, parc acvatic, bazin de înot, lac amenajat etc. Online putem să comandăm costume de baie, ochelari pentru apă, saltele gonflabile de apă, fel de fel de dispozitive utile atât pentru adulți, cât și pentru copii. Dacă mergem la plajă, să nu uităm de cremă de protecție solară, umbrelă de plajă / cort de plajă sau / și prosop de plajă.


3. Produse pentru camping


Vara este anotimpul perfect pentru a merge cu cortul în natură. Este bine să alegem campinguri, spații amenajate unde ne putem simți în siguranță și unde avem acces la toate utilitățile. Sunt tot mai multe astfel de zone speciale. Orice am alege, trebuie să avem cu noi cort și alte accesorii de camping pe care le putem comanda evident din magazine online.


4. Brățări smart fitness


Facem mai multă mișcare afară și este bine să ne monitorizăm corect activitatea, pentru a o îmbunătăți. Cumpărând brățară smart fitness (tip smartwatch), avem acces la numeroase funcții sport, dar și în relația cu smartphone-ul. Este practic să folosești o astfel de brățară smart fitness, ai multe modele extrem de practice și foarte chic, potrivite stilului tău. Verifică să vezi cât de ieftine sunt aceste brățări fitness cu tehnologie de ultimă generație, în magazine online precum www.pretzmic.ro!


5. Gadgeturi pentru aer liber


Și pentru că am vorbit de gadgeturi și de e-shop-ul pretzmic.ro, să amintim și de alte dispozitive utile pentru aer liber, care folosesc tehnologia în avantajul nostru. Există diverse gadgeturi practice, pentru divertisment sau cu funcții utile. Ne referim în primul rând la boxe portabile, boxe Bluetooth wireless sau acumulatori externi, powerbank pentru telefon, tabletă, smartwatch etc. Poate vei dori să cumperi chiar o dronă sau alte gadgeturi wow.


6. Haine de vară


Cu siguranță vrei să faci update la articolele de îmbrăcăminte și poate și încălțăminte. Poți comanda online haine de vară, dar și sandale, pantofi sport, papuci de plajă etc. Orice ai căuta, găsești o mulțime de articole fashion în magazine online specializate. Ai putea să acorzi atenție chiar și accesoriilor fashion de tip genți și rucsacuri damă și bărbați, curele, portofele etc. Ai varietate maximă pe internet, o mulțime de oportunități în materie de fashion.


7. Biciclete, trotinete și accesorii


Mai multă mișcare cu ajutorul dispozitivelor care îmbină plăcutul cu utilul! Biciletele și trotinetele nu sunt doar pentru copii! Comandă de pe internet trotinete electrice sau clasice, biciclete de oraș sau stil mountain bike, toate la prețuri avantajoase. Poți de asemenea să cumperi fel de fel de accesorii pentru astfel de biciclete și trotinete, tot mai prezente în peisajul urban modern.


8. Smartphone-uri și camere foto - video


Ai smartphone-ul pregătit pentru vară? Asigură-te că telefonul tău smart este în bune condiții, gata de multe poze, net în mișcare și acces la toate aplicațiile de care ai nevoie zi de zi, oriunde te-ai afla. Poți cumpăra un smartphone online nou sau poți alege accesorii și piese de schimb pentru recondiționarea dispozitivului actual. Nu uita că există acum smartphone-uri rezistente la apă și praf, în orice condiții. Poți face fotografii chiar și sub apă! Evident, poți cumpăra și camere foto - video, inclusiv produse DSLR și mirrorless, dacă vrei să treci de la hobby la profesionist în materie de fotografie și clipuri video. Dacă ai un blog / vlog, cu atât mai mult astfel de dispozitive îți sunt foarte utile.


9. Produse pentru sport în aer liber


Profită de vremea frumoasă pentru a face mai mult sport afară! De la simpla alergare la înot, de la jocuri de fotbal sau baschet la badmointon, orice sport este sănătos și plăcut. Ai o mulțime de variante, alege cât mai multe activități de acest gen pentru timpul liber. Shopping online înseamnă prețuri minime și varietate maximă inclusiv în magazinele online cu produse de sport.


10. Accesorii pentru grătar


Să faci un grătar afară are un farmec aparte! Comandă online gratare sau alte accesorii pentru gratar, ustensile barbeque la preț mic. Potrivit atât pentru iubitorii de carne pe grătar, cât și pentru vegani (să nu uităm de gustul excelent al legumelor la grătar cu cărbuni). Pont extra: pe pretzmic.ro poți comanda grătare și accesorii grătare de foarte bună calitate, la prețuri foarte prietenoase.