Distracția de vară, mai plăcută când ai alături gadgeturile și accesoriile potrivite

În sezonul cald, este ideal să ne distrăm cât mai mult timp în afara casei, de preferat în aer liber. În vara 2022, putem să ne bucurăm de o mulțime de evenimente de top, printre care se evidențiază festivalurile de muzică precum Untold, Neversea, Electric Castle sau Summer Well. Multe alte festivaluri și concerte pentru toate preferințele sunt organizate în următoarele luni, informații și bilete / abonamente fiind disponibile online.

Planul de distracție din vara 2022 va cuprinde cel mai probabil pentru cele mai multe persoane și ceva zile cu plajă, mare și soare, pe litoralul românesc sau în alte țări precum Grecia, Bulgaria sau Spania. Divertismentul în stațiunile de la mare include și viață de noapte plină de fun, mai ales dacă alegem Mamaia, Vama Veche sau Costinești.

Orice ai planifica în această vară - de la ieșiri la ștrand sau aqua park până la călătorii în destinații exotice - nu uita că distracția de sezon este și mai plăcută dacă ai cu tine gadgeturile și accesoriile potrivite. Nimeni nu pleacă nicăieri fără smartphone, nu-i așa? Pentru că ne-am obișnuit ca mai mereu să alternăm distracția offline cu cea online, chiar și doar ascultând muzică sau verificând postări și mesaje pe rețelele sociale. Smartphone-ul, gadget de top, are nevoie de protecție - există huse telefon cu protecție ridicată nu doar la șocuri, ci și la praf și umezeală.

Și pentru că am amintit de muzică, iată un produs care poate da start la distracție oriunde: o boxă bluetooth. Găsești online aici, pe www.pretzmic.ro, fel de fel de modele de boxe wireless, boxe bluetooth de calitate, cu design modern, cu diverse forme și funcții. Chiar și variantele de boxe ieftine te pot surprinde la ce capacitate au, excelente pentru party în orice locație. Pentru că au dimensiuni mici, aceste boxe wireless, boxe portabile, sunt ușor de transportat.

Pentru mai multă mobilitate în orice activități ai prefera pe timp de vară, poate fi extrem de util un smartwatch sau o brățară smart fitness. Un astfel de gadget poate fi considerat o prelungire a smartphone-ului, căci face legătura cu acesta (wireless, evident, prin bluetooth) și preia apeluri, notificări, mesaje, alarme etc. În plus, se remarcă prin funcții legate de monitorizare stare de sănătate. Cu un smartwatch / brățară fitness smart, te impulsionezi să faci și mai multă mișcare, căci îți conștientizezi mai bine activitatea și dorești să fii și mai dinamic(ă).

Nu pleca vara nicăieri fără căști telefon! Căștile cu fir nu sunt prea practice, decât eventual când stai pe loc într-un spațiu închis. În mișcare, oriunde, mult mai practic și cool este să folosești căști wireless, modele de casti bluetooth. Acestea se încarcă rapid, poți chiar împărți cele 2 căști cu cineva drag când sunteți împreună la drum și ascultați muzica preferată.

Diverse alte gadgeturi și accesorii găsești pe pretzmic.ro. La pret mic, cum altfel?! Să nu uităm și de ceasurile de mână, ceasuri de damă și ceasuri bărbătești. Acestea nu se demodează niciodată, iar dacă faci drumeții montane sau alte călătorii mai complexe, pot fi de mare ajutor, căci nu riști să rămâi fără baterie, așa cum se întâmplă la smartphone sau smartwatch.

Și tot legat de distracția de vară, de fiecare dată când ai o aniversare, o petrecere sau alt moment special în grupul de prieteni, nu uita să alegi cadouri ieftine și de calitate de pe pretzmic.ro. Cadouri pentru bărbați și cadouri pentru femei - cool, utile, apreciate.