Idei cadouri aniversare și cadouri zile onomastice - cadouri pentru femei și bărbați

Zilele de naștere și zilele onomastice sunt sărbătorite de obicei alături de familie și prieteni. Când primești invitație la petrecerea cu ocazia unei aniversări / zile onomastice, evident că trebuie să cauți cadoul potrivit, indiferent dacă mergi la sărbătorit(ă) acasă ori în locația unde are loc evenimentul - la restaurant, terasă, bar etc. Mai mult decât atât, când este vorba despre familie și prieteni apropiați, nici măcar nu este nevoie să primești vreo invitație în mod expres!


Este politicos să îți amintești de momentul de sărbătoare și să pregătești un cadou pe care să-l aduci personal de preferat sau să-l trimiți (dacă din motive întemeiate nu se poate face o vizită). Ioana, Ion, Elena, Constantin, Vasile, Maria, Andrei, Andreea, Marian, Petre, Nicolae, Nicoleta - iată doar câteva nume care își sărbătoresc ziua onomastică, printre cele mai populare în țara noastră. Însă există multe alte nume, chiar și din cele mai puțin populare, care se regăsesc la categoria de zile onomastice.


Nu mai trebuie să spunem că TOATE cadourile de aniversare sau de zile de onomastice sunt simplu de găsit pe internet. În magazinele online, ai cea mai mare varietate de produse, ba chiar poți alege și altfel de cadouri (de tip experiență, călătorie sau alte idei speciale). Cel mai practic este totuși să alegi un cadou material, care să poată fi păstrat, folosit. Poate fi vorba despre un cadou mai practic - astfel de daruri sunt acum la modă. Te poți gândi la preferințele persoanei respective sau poți alege diverse idei de cadouri generale, cadouri pentru orice ocazie, care au un grad foarte ridicat de potrivire și de succes în cam orice context.


Iată câteva idei, atât cadouri pentru femei, cât și cadouri pentru bărbați, cadouri zi naștere sau cadouri onomastice:


Cadouri legate de accesorii pentru vin, seturi cadou pentru vin


Astfel de cadouri sunt potrivite în mod special pentru bărbați, asocierea cu vinul fiind de obicei considerată masculină; poți comanda online cutie cadou cu accesorii vin în diverse variante, cu accesorii precum termometru, desfăcător sticle - tirbușon, tăietor sigilii, inel non-picurare, dop pentru vin, dispozitiv pentru turnare, răcitor instant; un astfel de cadou se potrivește oricărui bărbat, este un cadou cu aspect premium, elegant, dar totuși un cadou ieftin.


Ceasuri de mână


Mereu la modă, ceasurile de mână reprezintă oricând un cadou plăcut și foarte elegant. Există modele de ceasuri bărbătești și ceasuri de damă pentru orice stil - cu design casual, sport, fashion, office - business... Un ceas de mână ieftin poate avea aspect premium, deci este genul de cadou care pare să aibă o valoare mai mare decât cea reală, ideal în cazul unui cadou.


Smartwatch sau brățară smart fitness


Pentru cei pasionați de gadgeturi, tehnologie și care au o viață dinamică, se potrivește la maximum un astfel de accesoriu sport. Un smartwatch sau o brățară smart fitness vine cu o mulțime de funcții utile pentru sport și pentru sănătate, pentru monitorizare activitate în general. În plus, brățara face legătura rapidă cu telefonul mobil. Este un ceas de mână la un alt nivel, un cadou foarte apreciat!


Bijuterii fashion


Când faci cadouri celor apropiați, fără a include jumătatea de cuplu, trebuie să cauți cadouri inspirate, fără a cheltui foarte mulți bani. Să oferi bijuterii din aur ar fi un gest exagerat. În special pentru femei, poți alege însă bijuterii fashion - cele a căror valoare nu ține de materiale, ci de design pur și simplu. Astfel, sunt bijuterii ieftine, accesibile, dar extrem de frumoase, care pot accesoriza diverse ținute fashion. Brățări, coliere, inele, pandantive, cercei - găsești de toate online.


Dispozitive practice pentru casă & grădină


Oricine se bucură de cadouri practice pentru acasă! Cei care locuiesc la casă pot folosi de asemenea produse pentru grădină - de exemplu lămpi solare sau alte asemenea. Dincolo de decorațiunile clasice, mai bine alegi ceva special. Poate o bandă LED-uri pentru perete sau chiar lucruri și mai practice pentru băcătărie. Între prieteni apropiați sau în familie, nu trebuie să mergi neapărat pe cadouri elegante. Cadourile practice pot fi și mai apreciate, căci sunt cu adevărat utile, folosite acasă.


Produse sport


Poți să comanzi articole legate de sport, cele care fac activitățile de acest gen mai accesibile și mai plăcute. Pantaloni fitness, aparat rotativ pentru exerciții, pantofi sport, prosop sport cu răcire rapidă efect de gheață, minge pentru activități sportive, covor de yoga inclusiv pentru fitness, aparat de automasaj muscular cu role - iată idei de articole sport ieftine în magazinul online www.pretzmic.ro.


Gadgeturi, articole IT&C


Pentru utilizare personală sau din nou pentru casă, poți găsi fel de fel de gadgeturi interesante, articole IT&C pentru pasionați sau nu neapărat. Poți surprinde pe cineva cu un gen de aparat despre care nici nu știa poate că există. De boxe portabile la căști wireless, de la diverse gadgeturi pentru casă sau pentru mașină, fel de fel de idei găsești în mediul online.


Produse pentru frumusețe, cosmetice


Cadouri pentru femei? Nu poți să greșești când alegi produse pentru frumusețe. Pe pretzmic.ro poți comanda mai nou chiar și cosmetice, produse de la branduri de renume, la prețuri avantajoase. Poți să cumperi consumabile sau chiar diverse aparate sau accesorii pentru frumusețe.


Grătare și accesorii barbeque


Le-am putea include în categoria de produse pentru casă și grădină, dar merită un capitol special în ideile de cadouri pentru aniversare / cadouri pentru zile onomastice: grătarele și accesoriile barbeque țin pe de o parte de utilitate, pe de altă parte de hobby. În jurul grătarului se adună familia și prietenii. Dispozitivele moderne fac totul mai ușor și mai plăcut!


Produse utile în călătorii


Fiecare dintre noi se bucură când poate călători, tuturor ne plac vacanțele! Cadourile legate de călătorii sunt evident apreciate! Iată niște idei concrete: geantă termică, geantă organizatoare pentru cosmetice pentru călătorii, saltea gonflabilă pentru mașini, oglindă rotativă pentru supraveghere copii în timpul călătoriei, adaptor universal pentru priză de voiaj, cutie pentru prânz ermetică, produse anti țânțari, pernă pentru călătorii, brățară anti amețeală cu punct de presiune.

Articole similare