Oferte Black Friday 2020 - cum să te pregătești pentru Black Friday la ceasuri de mână și accesorii fashion

La fel cum românii s-au obișnuit deja, Black Friday va fi organizat și anul acesta în luna noiembrie. Este perioada din an în care magazinele propun cele mai mari reduceri din an, cu stocuri consistente, anticipând volume mari de comenzi. În 2020, pentru că retailul offline trece printr-o perioada mai slabă din cauza restricțiilor legate de pandemie, cu atât mai mult sunt motive să crească interesul pentru comerțul online. Așadar, mai mult decât oricând, în e-commerce se vor înregistra vânzări masive de Black Friday.

Vor fi cu siguranță multe, foarte multe oportunități de care se poate profita. Ținând cont de tulburările economice care amenință veniturile populației, cu un viitor incert inclusiv pe piața muncii, poate fi un moment bun de a cumpăra (chibzuit) multe dintre produsele necesare sau dorite, care oricum erau în plan de achiziții pentru perioada următoare.

Evident, și PretzMic.ro va fi în prim-plan de Black Friday 2020 și va bucura mulți clienți cu prețurile cu mega discount, așa cum s-a întâmplat în anii anteriori. Ca de obicei, ne pregătim pentru cel mai mare Black Friday de până acum, pentru că experiența ne arată că apetitul românilor pentru comenzi online crește an de an. În 2020, așteptăm și valul de clienți noi, cei care - de voie, de nevoie - au descoperit în ultimele 6 luni multiplele avantaje ale comerțului pe internet.

Ceasuri bărbătești, ceasuri de damă, ceasuri pentru copii - o mulțime de modele populare, dar și modele de ultimă oră în colecțiile internaționale vor fi prezente pe pretzmic.ro cu stocuri consistente, pregătite special pentru Black Friday 2020. La prețuri fabulos de mici, firește! În plus, fel de fel de accesorii fashion (genți de damă, bijuterii, curele, portofele damă etc.) și gadgeturi, produse utile și multe surprize.

Cum să te pregătești de Black Friday 2020

Este bine să ai cont online în magazinele preferate, deci nu uita de pretzmic.ro, dacă nu ai deja cont, este momentul să îți faci. Când se vor lansa ofertele de Black Friday, ai putea să te autentifici imediat pentru a comanda rapid, până nu se epuizează stocurile la produsele cu cele mai mari discounturi. Noi pregătim stocuri mari, însă de Black Friday numărul de comenzi este absolut impresionant!

Poți să vizitezi paginile magazinului online, să analizezi oferta existentă acum (chiar dacă vor fi și produse noi) și să-ți faci o idee despre care ceasuri de mână sunt pe placul tău. Există ceasuri de damă și ceasuri bărbătești casual, business, fashion sau sport, fel de fel de modele, ceasuri automatice, ceasuri quartz, ceasuri stil skeleton (cu mecanism la vedere), ceasuri ce pot fi selectate după diverse caracteristici. Pentru unii contează strict designul, alții sunt mai atenți la detaliile tehnice. Însă desigur că într-un fel sau altul estetica este importantă pentru toți.

Cel mai bine este să plătești cu cardul bancar, deci încearcă să ai pregătit un card (de debit sau de credit) cu sold suficient. Dacă nu ai mai făcut în ultima perioadă plăți online cu acel card, asigură-te că este activat pentru plăți online și că totul este ok din punct de vedere tehnic (de exemplu că este setat corect numărul de telefon în relația cu banca, unde vei primi cod SMS pentru confirmarea tranzacției). Eventual, poți folosi cardul între timp pentru o mică tranzacție online, de exemplu plata unei facturi de utilități pe website-ul furnizorului. Verifică și limitele de plăți ale cardului - limita pe tranzacție, numărul de tranzacții pe zi și volumul total al tranzacțiilor permise într-o zi.

Dacă nu stai destul de bine cu soldul și crezi că este oportun, caută de acum să rezolvi cu aprobarea unui card de credit. Un astfel de instrument de plată pe bază de împrumut este recomandat pentru cei cu venituri sigure, constante, pentru cumpărături de bunuri sau servicii realizate cu atenție, pe baza unui plan, nu pentru shopping din impuls.

Ai putea să te abonezi și la serviciile de newsletter, pentru a primi pe email oferte de Black Friday 2020 și oferte în general. Nu vei rata astfel cele mai mari discounturi la ceasuri bărbătești și ceasuri de damă, dar și la bijuterii fashion, rucsacuri și genți damă și multe alte produse utile și atractive.

Cele mai bune oferte de Black Friday 2020

Dacă vrei să cumperi ceasuri de mână și alte accesorii fashion de Black Friday 2020, nu uita că cele mai bune oportunități sunt în magazinele online din România, nu pe platformele din Asia. Doar cumpărând din România ai avantaje certe precum livrare rapidă din stoc (comanda ajunge de obicei în câteva zile, chiar și de Black Friday), siguranța calității produselor, posibilitate de comunicare reală cu vânzătorul, asistență la nevoie, posibilitate de returnare simplă, garanție a funcționării, evitarea oricăror taxe și costuri suplimentare.

Mai mult decât atât, poți plăti și ramburs dacă o astfel de metodă este pe placul tău, deși recomandăm plata cu cardul, mai ales în contextul pandemiei. La PretzMic.ro, totul este în avantajul clientului, iar livrarea poate fi chiar gratuită, cost suportat de magazin, în funcție de valoarea comenzii. Livrăm prin servicii de curierat rapid, deci ceasurile și orice alte produse ajung repede și bine la destinație.

La PretzMic.ro, Black Friday nu este singurul moment din an în care te poți bucura de prețuri mici, dar este o sărbătoare a ofertelor masive, densitatea de discounturi majore este cu totul specială. Negociem cu furnizorii noștri prețuri bazate pe volumele speciale de Black Friday, deci vindem mai mult și le permitem clienților să se bucure de ceasuri de mână foarte ieftine, pentru ei sau pentru cadouri de Crăciun, cadouri de Sărbătorile de iarnă.