PretzMic.ro încurajează mereu plățile online cu cardul

Tot mai des, magazinul online PretzMic.ro derulează campanii promoționale în cadrul cărora oferă livrare gratuită la plata cu cardul online. Chiar în prezent, în timp ce se desfășoară promoția cu super reduceri la cadouri de Valentine`s Day, este activă o ofertă extra: plătești cu cardul online comanda da în valoare totală de cel puțin 100 lei și ai Livrare Gratuită. La nivel național, cât de rapid posibil!


De ce să plătești cu cardul online


Fie că vrei să cumperi ceasuri bărbătești, ceasuri de damă, dispozitive smartwatch, brățări smart fitness, accesorii IT și pentru telefon, căști wireless, boxe bluetooth, bijuterii fashion, jucării, produse practice pentru casă și grădină sau pentru timpul liber, este comod să plătești online cu cardul. Nu mai ai grija numerarului, ceea ce nu este doar comod, ci și cu efect pozitiv pe zona de sănătate (se știe că banii trec prin multe mâini și sunt purtători de virusuri și microbi).


Plata cu cardul online - în maximă siguranță!


Să plătești cu cardul este practic, dar și foarte sigur. Ca orice magazin online de încredere, folosim un procesator de plăți online care ia toate măsurile de securitate pentru protejarea datelor tale și a sumelor tranzacționate.


Nu salvăm datele cardurilor - ca magazin online, nici măcar nu intrăm în contact cu datele cardului tău, toate detaliile cad în sarcina procesatorului, care acționează la cele mai înalte standarde de siguranță, conform reglementărilor legale din Uniunea Europeană. Mai mult decât atât, băncile emitente de carduri au la rândul lor tehnologii de protecție a datelor, deci atât timp cât acționezi corect, totul va fi 100% bine.


Cardul îți poate aduce extra beneficii


Când cumperi online oferte speciale ceasuri de mână sau orice alte produse, ai 0% comision la tranzacții - noi nu solicităm comision clienților, iar cele mai multe bănci emitente din întreaga lume au o astfel de politică în care doar comerciantul plătește de fapt costurile tranzacției. Plătești exact suma indicată, niciodată mai mult!


În funcție de banca emitentă a cardului și de tipul cardului, în anumite perioade sau oricând ai parte de extra beneficii la plățile cumărăturilor cu cardul. Poate fi vorba despre concursuri cu premii prin tragere la sorți, cashback sau alte avantaje. În orice caz, nu ieși niciodată pe minus (versus cash), ci uneori chiar pe plus!


Mereu în avantaj la shopping online


Nu te îngrijora, chiar dacă plătești în avans cu cardul de debits au credit, tot ai aceleași drepturi în ceea ce privește returul produselor. În caz de orice probleme, banii se returnează rapid. Spor la cumpărături! Și nu uita de promoțiile din această perioadă la seturi cadou Valentine`s Day, seturi cadou 1 Martie și seturi cadou 8 Martie.