Produse utile pe care ți le recomandăm pentru sezonul cald

Ne aflăm în plină vară, cu intervale chiar caniculare. Judecând după experiența anilor trecuți și luând în calcul din păcate și efectele încălzirii globale, este foarte posibil ca vremea caldă să dureze până târziu în toamnă. Strict din punct de vedere al mobilității, pentru vacanțe și călătorii, acest lucru este desigur unul bun. Online găsești multe vacanțe pe care le putem recomanda pentru sezonul cald, produse foarte utile mai ales în anumite perioade din vară - acasă, în oraș, în vacanță. Iată câteva idei ce merită toată atenția:

Ochelari de soare polarizați

Soarele ne poate fi prieten, dar uneori această prietenie este prea intensă... Ochelari de soare polarizati - iată produsul ideal pentru ca totul să fie fericit sub soare! La PretzMic.ro găsești multe modele cool de ochelari de soare, atât produse low cost, cât și produse de la branduri de renume (de asemenea la mega discount). Toate însă au aspect premium, impresionează la partea estetică. Comanzi o pereche de ochelari de soare și o primești rapid prin curier, căci cele mai multe modele se află mereu în stocul propriu al magazinului online cu sediul în România. Ochelarii de soare polarizați au avantajul de a proteja mai puternic împotriva efectelor nedorite ale razelor solare puternice. Pot fi utilizați inclusiv la volan, dar fiecare model poate avea caracteristici diferite.

Prosop Sport cu Răcire Instantanee Efect Gheaţă

Iată un produs util în special vara, dar și în orice anotimp, pentru persoanele care fac sport în mod regulat. Prosop Sport cu Răcire Instantanee Efect Gheaţă InnovaGoods este un produs cu tehnologie inovatoare, care creează senzații de confort termic chiar și în momentele în care temperatura ambientală este foarte ridicată sau / și după activități sportive intense. Fabricat din PVA, reutilizabil, respirabil și antimiros, acest prosop sport are efect de răcire până la 3 ore, până la 20ºC senzație sub temperatura camerei. Mai mult, datele tehnice indică o protecție solară avansată: UPF 50+. Este practic, cu dimensiuni aprox. 66 x 43 cm, include chiar și husă de transport. Cum se utilizează? Îl udați, stoarceți și așezați pe zona dorită pentru a simți o senzație plăcută și relaxantă.

Boxe portabile

Muzica face parte din viața noastră și adesea dorim să o ascultăm oriunde ne-am afla. În sezonul cald, petrecem foarte mult timp în aer liber. Unele persoane sunt motivate de muzică să facă activități dinamice mai intense - de exemplu alergat, mers, drumeții montane etc. Muzica ascultată la căști are farmecul său, dar adesea ne dorim să împărtășim muzica și cu alte persoane din grupul nostru. Folosim astfel boxe portabile cu Bluetooth, ușor de conectat la orice smartphone sau tabletă. Găsești online o largă selecție de boxe portabile Bluetooth, cu diverse caracteristici. Toate modelele sunt compacte si impresionează la partea de design. Vrei o boxă portabilă și mai specială? Poți alege un model care are încorporată chiar și o lanternă puternică + încărcare solară.

Aparate anti tânțari

Ne place natura, dar insectele care ne atacă pot să ne creeze senzații foarte neplăcute, indiferent dacă ne aflăm acasă sau în vacanțe. Este bine să ai aparte sau diverse dispozitive de protecție anti țânțari, să le iei cu tine chiar și la hotel, motel, pensiune sau în rulotă! Recomandăm produse precum Lampă anti-țânțari prin aspirare Kl Vortex InnovaGoods Home Pest, Aparat Electric Anti-ţânţari BRIGMTON BMQ10 25 m2 LED Verde, Aparat Electric Anti-ţânţari Aprilla White 2 X 2 w, Aparat Electric Anti-ţânţari Bloom, 3-in-1 lampa anti-tantari cu lanterna. Poți utiliza și brățara anti țânțari Citronella, pentru protecție la pachet cu mobilitate. La super preț sunt de asemenea aparatul împotriva insectelor și rozătoarelor cu LED InnovaGoods Home Pest și lampa antițânțari și paleta electrică Swateck InnovaGoods. Tot de la InnovaGoods poți alege plasă de protecție împotriva insectelor adezivă decupabilă pentru fereastră, de utilizat acasă.

Lampă solară pentru grădină

Dacă ai casă cu grădină, vara este mult mai frumoasă! Poți avea un cadru de vis dacă dotezi grădina cu lămpi solare. Există chiar și produse cu LED și senzori de mișcare. O mulțime de tipuri de lămpi solare pot fi comandate din magazinul online PretzMic.ro - fel de fel de modele în culori variate, dimensiuni diferite, eventual alte caracteristici speciale. Astfel de lămpi solare folosesc desigur energia solară pentru a produse lumină, deci se încarcă ziua pentru a funcționa la lăsarea întunericului, ceea ce le face nu doar economice, ci și ecologice. Ajută la protejarea naturii și bucură-te de natura din jurul tău! Și pentru că tot am vorbit despre grădină, vezi pe PretzMic.ro și alte decorațiuni și produse utile, inclusiv leagăn grădină pentru copii, pistol de stropit, foarfecă de grădină și diverse accesorii practice.

Pe www.pretzmic.ro poți găsi multe alte produse perfecte pentru sezonul cald. De la căști cu fir cu microfon pentru telefon la căști wireless, de la încărcătoare și cabluri de rezervă pe care să le iei cu tine în călătorii, avem diverse accesorii care te pot ajuta mult. Recomandăm de asemenea husa rezistentă la apă pentru telefon și întreaga gamă de smartwatch și brățări smart fitness. În sezonul cald ești mai dinamic, petreci mult timp afară și, în funcție de profilul tău, poți folosi ceas de mână (ceas bărbătesc / ceas de damă), ceas inteligent tip smartwatch sau brățară smart fitness cu fel de fel de funcții pentru sănătate și pentru legătura cu telefonul tău mobil. Despre super reduceri nu mai spunem nimic, le poți găsi ușor pe website ;)

Nu uita: produsele noastre sunt atent selecţionate astfel încât să îndeplinească standardele de calitate. Echipa noastră este formată din oameni responsabili și prietenoși, dornici să fie de folos.