Produse utile pentru acasă - produse practice pentru casă, la super preț

Internetul îți aduce mereu informații utile, iar când este vorba despre informații despre produse utile, partea și mai bună este că dincolo de date despre respectivele articole, ai și oportunitatea de a face rapid achizițiile, la cele mai avantajoase prețuri. În comerțul online apar tot mai multe produse utile pentru acasă, genul de gadgeturi folositoare în viața de zi cu zi, unele despre care nici nu știai că există, produse inovative, originale, foarte practice.


Uneori, pot fi produse care îți rezolvă o nevoie în gospodărie, iar în alte cazuri pot fi articole care pur și simplu fac anumite activități mai ușoare sau / și mai plăcute. Pentru acasă, în același timp ne putem referi și la partea de design - decorativ, însă este mai mult decât atât, un design practic, de folos cu adevărat.


În magazinul online PretzMic.ro, de-a lungul timpului, dincolo de ceasuri bărbătești, ceasuri de damă și dispozitive smartwatch / brățări smart fitness, am căutat să propunem clienților tot mai multe accesori și gadgeturi cool, utile în mod real, pentru diverse activități, inclusiv pentru casă și grădină. Aduse inițial în stocuri mai mici, astfel de produse au avut un succes neașteptat de mare, așadar am tot suplimentat stocurile, ajungând să comandăm în mod curent asemenea produse de la furnizori.


La nivel internațional apar tot mai multe produse utile pentru acasă, genul de produse pe care le vedeam în trecut și în campanii de teleshopping, însă la prețuri substanțial mai mari. Acum, online, produsele utile pentru acasă sunt nu doar la îndemână oricând, ci și foarte ieftine, cu reduceri masive față de prețurile de listă. Mai mult decât atât, la PretzMic.ro oferim condiții ideale pentru partea de transport - livrare gratuită sau la costuri foarte avantajoase.


Iată câteva idei de shopping de produse utile pentru acasă:


Bec rotativ proiector multicolor LED RGB 3W E27 - un produs cu efect impresionant de lumini, pentru atmosferă wow acasă, pentru party demn de bar / club. Poate fi instalat pentru o seară de karaoke sau chiar în camera copiilor, se vor distra cu siguranță! Este un bec normal de tip E27, ușor de instalat. Devine activ la acțiunea întrerupătorului de perete, exact ca un bec normal. Are un consum redus de energie, căci folosește tehnologia LED. Merită cumpărat, mai ales că este atât de ieftin!


Dispenser pentru sapun lichid/dezinfectant Flosoft, 500ml - un produs practic, nu doar în vremuri de pandemie, ci oricând! Toți am devenit mai conștienți de importanța protejării sănătății în ultima perioadă. Un astfel de dispozitiv este plăcut de folosit, simplu, extrem de practic. La un super preț, merită instalat în baie.


Camera de Supraveghere Interior IP Pan/Tilt Smart Wireless Wi-Fi , HD, QZT - un gadget de ultimă generație, la cost foarte accesibil! Monitorizezi totul, te bucuri de mai multă siguranță, și vizualizezi înregistrările cu ajutorul smartphone-ului. Poate fi un baby monitor foarte practic, să vezi copilul pe telefonul mobil. Găsești pe website detaliile tehnice.


Bandă cu LED RGB - 5 metri. Set complet - oferă un nou look oricărei camere din locuința ta! Poți instala rapid această bandă cu LED-uri, fără să deteriorezi pereții, fără să ai nevoie de alte materiale. Cu ajutorul telecomenzii incluse în pachet, ai control total asupra culorilor, ritmului de schimbare, multe funcții wow! Camera va arăta cu totul altfel. Poți folosi lumina pentru seri romantice, pentru momente cu prietenii, pentru relaxarea personală sau pentru distracția copiilor. De la culori simple individuale, luminat clar sau intermitent, până la treceri de la o culoare la alta! Acest tip de bandă este adecvat pentru baruri, scări, iluminatul decorativ al tablourilor etc. Partea din spate este adezivă (banda adezivă 3M este inclusă în pachet). Banda este rezistentă la apă şi poate fi utilizată în medii umede. Așadar, un super accesoriu pentru acasă!


Presa Biscuiti Fursecuri Prajituri 10 Forme 4 Accesorii Ornat, Inox - un produs ideal pentru bucătăria ta! Faci totul mai plăcut, iar rezultatul va fi unul pe placul toturor celor dragi! Tot ce trebuie să faci este să introduci în tub aluatul pentru dulciuri (rețete găsești online din belșug) și prin acționarea manetei rezultă pe loc diverse forme de biscuiți. Poți de asemenea să folosești acest articol pentru ornarea prăjiturilor sau a torturilor.


Accesoriu multimedia, redare pe TV, prin Wi-Fi, Streaming player HDMi, 4K , Google Airplay - un articol pentru pasionații de tehnologie și de divertisment! Acesta este un dispozitiv de streaming media care se conectează la portul HDMI al televizorului. Pur si simplu utilizați dispozitivul mobil și televizorul ca să vizionați emisiunile TV preferate, filmele, muzică, sport, jocuri etc. Chrome cast funcționează cu IOS 8.0+, iPhone, iPad și iPod, telefon Android (nu toate dispozitivele pot fi compatibile) și tableta, laptop Mac sau Windows, Chromebook. Vedeți online mai multe detalii sau cereți informații suplimentare de la echipa PretzMic.ro.


Organizator de Umerașe pentru 40 de Haine 24 Piese - schimbă modul de folosire a șifonierelor și dulapurilor tale! Vei utiliza mai bine spațiul, vei avea o imagine completă, rapidă, asupra tuturor pieselor vestimentare așezate pe umerașe. Comandă acest agățător de umerașe cu care economisiți spațiu în dulap și care vă permite să așezați hainele ordonate fără a turti sau șifona îmbrăcămintea. O soluție simplă, practică și economică pentru a organiza mai bine dulapurile!


Dispozitiv răcire vin cu aerator InnovaGoods - un produs inedit, atât de util! Răcește rapid vinul și asigură inclusiv funcția de aerare. O invenție genială cu funcție dublă care răcește vinul instantaneu și îl aerează pentru a-i maximaliza proprietățile. Esențial la petrecerile și festivitățile cele mai exclusiviste pentru a menține vinul proaspăt mai mult timp și a-l servi cu stil și eleganță! Comanda la preț super avantajos!


Produse pentru grădină - multe, multe variante! De la grătare și accesorii barbeque la lămpi solare sau leagăne de grădină și alte jucării pentru distracția celor mici sau mari, găsești o mulțime de idei. Explorează www.pretzmic.ro pentru produse pentru grădină la preț promoțional. Le vei folosi în mod special în sezonul cald, dar nu numai atât. Bucură-te la maximum de potențialul curții / grădinii tale.

Articole similare