Ridici comanda online de la easybox sau preferi livrarea prin curier?

La pretzmic.ro, ne gândim mereu la confortul maxim al clienților noștri. Așadar, am dorit să oferim cele mai confortabile metode prin care orice cumpărător să intre în posesia produselor achiziționate din magazinul nostru online de ceasuri de mână, dispozitive smartwatch / brățări smart fitness și fel de fel de alte produse practice, gadgeturi și accesorii pentru acasă sau pentru timp liber afară.

Pe lângă livrarea prin curier rapid oriunde în România, în rețeaua de distribuție a partenerilor cu care colaborăm, am introdus de mult timp și livrarea la lockere easybox. Acestea sunt acum disponibile în foarte multe locații din țară, în diverse localități. Cele mai multe produse comandate de pe pretzmic.ro sunt eligibile pentru ambele tipuri de expediere - adică au dimensiuni rezonabile pentru a încăpea în lockere. Indiferent de metoda aleasă de client pentru livrare, produsele sunt mereu împachetate foarte bine, pentru a ajunge în siguranță deplină la destinație.

De ce livrare la easybox?

Mulți clienți preferă această variantă de livrare ceasuri de damă, ceasuri bărbătești, boxe bluetooth, brățări smart fitness, ochelari de soare și multe altele pentru că produsele pot fi ridicate la orice oră, fără a mai depinde de o întâlnire cu un curier. Nu mai trebuie așteptată livrarea la adresă, varianta oferă flexibilitate maximă. Este foarte potrivită persoanelor dinamice, cu un program nu tocmai fix sau care nu vor să primească pachete la locul de muncă în timpul zilei. Ridici pachetele ușor, introducând codul PIN, în deplină siguranță.

Poți comanda produse mici și medii cu livrare la peste 2500 de lockere instalate în România. Dacă locuiești într-un oraș mare, cel mai probabil ai un astfel de locker foarte aproape de adresa unde locuiești sau unde muncești. easybox este un serviciu green, un motiv în plus pentru a folosi o astfel de variantă. La pretzmic.ro, ne dorim un mediu înconjurător curat pentru toți, așadar ne bucurăm când avem posibilitatea să contribuim într-un fel la diminuarea poluării generate de transport.

De ce livrare prin curier?

Așa cum spuneam mai sus, puține produse au dimensiuni atât de mari în varianta ambalată încât să nu poată fi livrate la lockere. Totuși, chiar și când există această opțiune, unii clienți preferă livrarea prin curier, direct la adresă. Livrarea clasică rămâne foarte utilizată pentru că înseamnă un alt tip de comoditate - nu mai trebuie să ieși din casă, nu transporți pachete, primești la ușa ta produsele comandate. În plus, să nu uităm că unele persoane preferă să plătească ramburs, cash, curierului, deși noi recomandăm plata online. Evident, fiecare persoană poate să aleagă ceea ce consideră că îi este mai bine. Este minunat să poți alege!

Livrarea prin curier, ca și livrarea la easybox, are mereu prețuri bune la comenzile efectuate în magazinul online de ceasuri de mână, gadgeturi și accesorii fashion pretzmic.ro. Ba mai mult, în campanii promoționale, se oferă chiar gratuitate la foarte multe comenzi, uneori chiar la orice comandă efectuată pe website. Abonează-te la serviciul gratuit de newsletter și așteaptă vești despre astfel de promoții și reduceri de prețuri la ceasuri pentru bărbați, ceasuri pentru femei și o mulțime de produse utile și cool.