Să vină vremea frumoasă și ofertele verii 2023, cu prețuri mici plus super reduceri

Lichidările de stocuri sunt ceva obișnuit în magazinul pretzmic.ro, pentru că mereu facem refresh și aducem noi și noi produse dintre cele mai apreciate pe piețele globale. Implicit, stimulăm vânzările cu mega reduceri, bazându-ne pe volume cât mai mari de comenzi. Clienții fideli revin frecvent la cumpărături, știind că pretzmic.ro este locul de unde pot face shopping online foarte avantajos.

Acum, la început de sezon cald, este momentul perfect să cumpărați fel de fel de articole și accesorii de purtat afară. Nu doar ceasuri de mână și smartwatch, ci și ochelari de soare moderni și multe alte produse. Este perioada ideală de făcut mișcare afară, în aer liber, iar o brățară smart fitness va prinde bine cu siguranță! Aruncați o privire și în categoria cu genți și rucsacuri damă.

Bijuterii fashion de purtat oriunde

Merită atenție sporiră și articolele de tip bijuterii fashion - cercei, brățări, inele, lanțuri cu pandantiv... Astfel de bijuterii fashion pun perfect în evidență stilul personal și rezonează cu bucuria timpului liber de vară. Purtând mai puține haine, accesoriile sunt mai evidente. Dacă aveți în plan să oferiți cadouri pentru femei, puteți comanda și seturi cadou cu ceasuri și bijuterii elegante, la prețuri neașteptat de mici. Desigur, avem și cadouri pentru bărbați - ceasuri bărbătești și diverse seturi cadou cu spirit masculin.

Căști wireless și boxe wireless la super prețuri

În excursii și călătorii, dar și în zilele în care stați mai mult afară, vă vor prinde bine modelele noastre de căști wireless, căști audio bluetooth. Avem în stoc diverse tipuri de căști fără fir, dar și căști cu fir pentru cei ce preferă varianta clasică. De asemenea, poate fi de folos și o boxă wireless, boxă portabilă atunci când sunteți de exemplu la un picnic în natură și vreți să ascultați muzica preferată alături de prieteni (nu uitați să acționați prietenos și să nu dați volumul prea tare).

Ofertele verii - ceasuri de mână, gadgeturi și accesorii

Ofertele verii includ gadgeturi, dar și accesorii IT&C - cabluri pentru smartphone, încărcătoare, huse telefon, diverse accesorii utile. Inclusiv cabluri și încărcătoare auto. Rămân desigur în prim-plan modelele de ceasuri bărbătești, ceasuri damă și ceasuri pentru copii (că tot vine 1 iunie, Ziua Copilului). Când stai mult timp afară, nu este exclus să rămâi fără baterie la telefon. Ora exactă o poți afla de pe ceasul de mână (ceas digital chiar, dacă se preferă această variantă). Avem soluții și pentru baterii portabile tip powerbank - baterii externe pentru telefon și tabletă, chiar și baterii cu încărcare solară, să ne folosim responsabil de energia regenerabilă cu adevărat verde.

Distrează-te și alege shopping online!

Nu uita de categoria Hot Deals - oferte avantajoase la diverse produse practice pentru casă, grădină și pentru afară - timp liber în general. Găsești aici chiar și prosoape pentru casă sau pentru horeca! Cosmetice - produse de îngrijire personală, accesorii grătar - barbeque, poate chiar un hamac de grădină - ce alegi azi să comanzi online la preț avantajos? Avem chiar și scule și unelte utile, diverse produse auto - moto. Vara, ne focusăm pe articole pentru călătorii, plajă și piscină - ai nevoie de multe lucruri, nu doar de ochelari de soare!

Poate călătorești și cu animalul de companie - avem accesorii și fel de fel de produse utile pentru câini și pisici. Ia cu tine cățelul sau pisica la plimbare sau, dacă pleci fără ei, oferă-le cadouri petshop să gestioneze mai ușor dorul de tine.

Orice ai alege, îți stăm la dispoziție toată vara, cu livrare rapidă prin curier sau easybox, la nivel național. Vacanțe plăcute, cât mai multe!