Seturile cadou, ideale de oferit atât drept cadouri pentru femei, cât și drept cadouri pentru bărbați

În perioada 1 - 8 martie, se obișnuiește să se ofere femeilor cadouri atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Unele dintre aceste cadouri constau în diverse seturi cadou, cutii cadou, pachete cadou. Cele mai utilizate idei de daruri de acest gen sunt seturile cu produse cosmetice sau pachetele de tip gourmet.


Însă pentru multe situații, o idee și mai bună este alegerea unui set cadou cu accesorii fashion - ceas de mână, curele de ceas, portofel, breloc, suport pentru card, colier cu pandantiv, cercet etc. Astfel de seturi cadou pentru femei și seturi cadou pentru bărbați sunt ideale de oferit și în multe alte momente din an - aniversări, zile onomastice, Paște, Crăciun, sărbători pe plan personal.


Multe motive pentru a alege un set cadou


De ce un set cadou cu produse fashion? Un asemenea cadou are un efect memorabil mai puternic decât un cadou oarecare cu produse consumabile. Fiind vorba despre produse legate de modă, trebuie să subliniem faptul că acele articole vor fi utilizate în mod repetat de persoana care le primește. Implicit, aceasta își va aminti mai des de persoana care i-a oferit cadoul, deci efectul darului este mai amplu.


Articole precum ceasuri de mana, bijuterii fashion sau portofele pentru bărbați sunt practic bunuri de folosință ceva mai îndelungată, iar utilitatea lor este evidentă în viața de zi cu zi. Așadar, cadouri utile vs. cadouri formale, de consum - cel mai probabil, prima categoria va cântări mai mult.


Seturi cadou în magazinul online PretzMic.ro


Iată un exemplu de set cadou pentru femei ce poate fi cumpărat din magazinul online PretzMic.ro, la preț foarte avantajos, cu livrare rapidă prin curier la nivel național: Set cadou cu ceas de damă, colier dublu cu pandative plus o pereche de cercei damă. Acest set cadou Excellanc Germany este elegant, cu produse placate cu aur roz și având inserate pietre de zirconiu alb. Un set de un rafinament aparte, ce confera celei care il poartă o eleganță și un stil deosebit!


Dincolo de componența unor astfel de seturi, punctează la partea de imagine, la impresia totală, chiar și cutia elegantă în care articolele fashion sunt incluse. Ambalajul este important mereu la un cadou, iar cu o astfel de cutie cadou de la un set cadou premium, poți merge la sigur fără griji.


Cadouri pentru orice ocazie, pentru orice destinație


Cadouri pentru prieteni, cadouri pentru iubită / iubit, soție / soț, cadouri pentru părinți sau bunici - iată doar câteva tipuri de cadouri la care se încadrează cu succes modelele de seturi cadou expuse în prezentul articol. Seturile cadou cu accesorii fashion sunt cadouri moderne, plăcute de cele mai multe persoane. Online, le poți comanda drept cadouri ieftine, livrate la tine în cel mai scurt timp. Dacă dorești, plătește online aceste seturi cadou și poți solicita să fie expediate direct la destinatarii efectivi ai cadourilor, oriunde în România.