Top ceasuri ieftine cu design cool - ceasuri bărbătești pe care le poți comanda online

Ne-am obișnuit să considerăm ceasul de mână o prezență clasică, poate chiar nu atât de cool de când au apărut modelele de smartwatch / brățară smart fitness. Totuși, ceasul - care pare să rămână mereu la modă, conform tuturor trendurilor - este o invenție destul de recentă dacă ne gândim la istoria omenirii... Practic, de doar 100 de ani ceasurile bărbătești au devenit folosite în mod curent, imediat după Primul Război Mondial fiind remarcată utilitatea acestora. Ceasurile de damă au o istorie mai lungă cu doar câteva zeci de ani.


De-a lungul timpului, ceasurile de mână (atât ceasurile pentru bărbați, cât și cele de damă) au devenit populare tocmai pentru ca prețurile au tot scăzut. De la accesorii pentru înalta societate, au ajuns accesibile publicului larg. Astăzi, ceasuri ieftine se pot comanda online, ceasuri cu funcții și aspect premium, fără compromisuri. Designul a tot evoluat, iată mai jos recomandări de ceasuri cu design cool, ceasuri bărbătești pe care le poți cumpăra de pe internet la prețuri mai mult decât accesibile!


Ceas Automatic Mecanic Tourbillon Forsining FOR339G-V3


De la Forsining, avem acest ceas bărbătesc automatic Tourbillon cu design fascinant, elegant, cu totul deosebit. Arată momentul zi - noapte, deci impresionează și la partea de funcții, nu doar la aspect. Eleganța și rafinamentul sunt asigurate inclusiv de detalii precum sticlă hardlex, carcasă din oțel inoxidabil, curea din piele embosată croco. Grație mecanismului automat "Self Winding", se încarcă mereu singur, prin mișcarea normală a mâinii.


Ceas automatic Forsining Tournillon FOR1057


Dincolo de detaliile tehnice și de materialele foarte bune folosite (sticlă ultra rezistentă, oțel inoxidabil, piele ecologică), acest model de ceas bărbătesc se remarcă prin design. Este un spirit masculin evident, un model cu o estetică foarte interesantă. Iese în evidență prin formele geometrice gândite de creatorii de la Forsining. Ceasul afișează data, dezvăluie o parte din mecanism și conține două ecrane secundare.


Ceas Automatic Tevise - TVS001-V1


Geometria joacă un rol important și în designul acestui model din categoria de ceasuri bărbătești. Este un ceas de mână premium, automatic, de la o marcă de renume, cu experiență relevantă în domeniu. Designul face o combinație interesantă între elemente clasice și elemente contemporane. Cu siguranță se va face remarcat!


Ceas Automatic Tourbillon Forsining FOR083-V1


Unul dintre cele mai apreciate ceasuri bărbătești în magazinul online PretzMic.ro este acest model de ceas pentru bărbați - un ceas automatic Tourbillon Forsining, model FOR083-V1. Sticlă hardlex, curea din piele, carcasă din aliaj - iată detalii ce asigură o rezistență foarte bună în utilizarea de zi cu zi. Este un model masculin, premium, care folosește auriul într-un mod elegant, cool, în tendințele actuale. Designul este extrem de sofisticat, cu mecanism la vedere, cu totul wow!


Ceas Automatic Tourbillon Forsining FOR081-V1


Iată un model de ceas bărbătesc cu un design cu totul neașteptat! Estetica inedită validează perfect spiritul masculin rebel, fiind în același timp un simbol al bărbatului puternic, în orice domeniu. Poate fi un ceas office - business, dar și casual sau fashion. Se poate spune că se adaptează la orice ținută, la orice context. Culorile sunt clasice, în rest totul este modern, la modă, cool. Folosirea cifrelor romane și ecranul în partea de jos reușesc să ofere un caracter aparte acestui model de ceas din colecția de ceasuri pentru bărbați a magazinului online PretzMic.ro.


Ceas automatic Jaragar J058


Modelul J058 de la Jaragar pare un ceas autentic de explorator modern. Un ceas masculin, perfect pentru bărbați, cu aspect desigur premium și funcții utile. Este prevăzut cu arătătoare cu inserții luminescente și indică data. Greu de prezentat în cuvinte, acest ceas trebuie văzut, admirat, achiziționat, purtat. Mai ales că în această perioadă se află în promoție pe pretzmic.ro.


Ceas automatic Forsining For1071


Un ceas bărbătesc cool, la modă, ca o bijuterie pentru bărbați, o brățară ce induce aspectul de combinație aur alb - aur roz folosit în atât de multe bijuterii. Acest ceas automatic pentru bărbați atrage prin cromatică, dar și prin toate elementele de design. În partea centrală apare partea de aspect aur galben, care punctează decisiv pentru o impresie puternică.


Ceas Full Automatic Mecanic J055


Ceasul bărbătesc model J055 dispune de sistem "Self Winding" - se încarcă singur, prin mișcarea normală a mâinii. Este nu doar practic, ci cu totul impresionant din punct de vedere vizual. Acest ceas pentru bărbați este ideal pentru combinații fashion sofisticate, dar se potrivește și la costumul clasic sau la outfit casual. Este un model marca Jaragar, unul dintre cele mai apreciate branduri de ceasuri bărbătești premium la preț accesibil.


Există multe alte modele de ceasuri pentru bărbați cu design cool, chiar mai ieftine decât cele prezentate mai sus. Toate pot fi comandate online simplu și rapid, cu livrare prin curier, oriunde în România. Comerțul online de ceasuri de mână se bucură de creșteri puternice în ultimii ani, românii preferând pe de o parte să cumpere ceasuri de mână de pe internet, iar pe de altă parte alegând să poarte astfel de accesorii mereu la modă chiar dacă dețin și gadgeturi care desigur că indică ora exactă în orice moment.

Articole similare