Un smartwatch - cadou ideal în Luna iubirii 2022

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților în 2022? Cumpără online, desigur, căci aici ai parte de varietate maximă, prețuri mici, dar și siguranță deplină în contextul pandemiei. La capitolul cadouri Valentine`s Day 2022, poți alege diverse tipuri de produse, de exemplu ceasuri de mână, bijuterii fashion (inclusiv inele sau brățări inscripționate cu Te iubesc în 100 de limbi), genți, portofele. Mereu sunt apreciate gadgeturile, deci poți să analizezi și oferta de căști wireless, huse smartphone, boxe bluetooth etc.


Însă o surpriză foarte plăcută ar fi să oferi cadou de Valentine`s Day 2022 un smartwatch. Prețurile la astfel de gadgeturi sunt mai mici decât crezi, atât timp cât nu te interesează atât de mult ca produsul să aibă o marcă renumită. Cele mai populare modele sunt de fapt acele produse fără SIM, care funcționează ca niște accesorii pentru smartphone. Poți căuta online brățări smart fitness, produse tip smartwatch care arată ca un ceas de mână mai futurist, ca o brățară ce exprimă evoluția tehnologică.


Cu prețuri chiar și de sub 100 de lei, de la doar câteva zeci de lei, aceste dispozitive smartwatch / brățări smart fitness vin cu o mulțime de funcții utile pentru sănătate, divertisment, informare. Nu înseamnă că trebuie să ai un spirit sportiv deosebit pentru a folosi o brățară smart fitness. Pur și simplu, o astfel de brățară smartwatch te mobilizează câte puțin să te interesezi mai mult de activitatea ta fizică de zi cu zi. Vei vedea dacă ești o persoană mult prea sedentară, monitorizând distanța parcursă, calorii consumate și alte astfel de date. Brățările smart fitness vin și cu funcții strict legate de sănătate - informații despre puls, bătăile inimii, oxigenul din sânge, monitorizare somn etc.


În caz că nu știai, un smartwatch / brățară smart fitness te ajută ca un dispozitiv de tip mâini libere, adică poți să îl folosești rapid chiar și atunci când nu poți ajunge la smartphone. Spre exemplu, vezi cine te sună sau ce SMS-uri primești, vezi mesaje primite de pe rețelele sociale, poți chiar prelua apeluri - totul depinde de fiecare gadget în parte. Pe scurt, ai o foarte puternică legătură cu smartphone-ul, ceea ce este foarte practic. Un alt element foarte util: multe brățări smart fitness te avertizează dacă te îndepărtezi de smartphone, deci ai o funcție practică anti pierdere sau furt smartphone.


Așadar, alege un astfel de cadou în Luna iubirii, smartwatch-urile sunt cadouri la modă în 2022, pentru orice ocazie! Cadou Valentine`s Day sau cadou Dragobete, tot este un dar perfect atât la capitolul cadouri pentru femei, cât și la cel de cadouri pentru bărbați. Nici nu contează dacă are deja un smartwatch, astfel de dispozitive sunt acum adevărate dispozitive fashion, adică te poți asorta cu anumite articole de îmbrăcăminte, în funcție de contextul în care le porți. Ca pont special, ai putea opta pentru un smartwatch Waterproof IP65, adică rezistent la apă în condiții normale de utilizare. Poți alege un smartwatch care arată ca un ceas de mână, cu dispay rotund OLED, ori o brățară smart fitness cu ecran mai mic, mai sport.