7 idei de seriale online la care să te uiți cu prietenii

În timpul liber, probabil serialele și filmele de pe platformele de streaming online reprezintă una dintre pasiunile tale. Ne-am gândit așadar să își sugerăm câteva titluri de seriale care se bucură de popularitate pe aceste canale disponibile și în România. Pe unele poate le-ai văzut deja, dar probabil vei descoperi mai jos și alte variante interesante, de încercat cu prima ocazie. Seriale ideale de văzut alături de prieteni, când petreceți timpul împreună.


Și apropo de prieteni... la capitolul cadouri pentru prieteni, avem multe idei de cadouri pentru orice ocazie - ceasuri bărbătești, ceasuri de damă, smartwatch și brățări smart fitness, gadgeturi, produse pentru distracție afară, produse practice pentru casa și grădină. Fie că vrei bijuterii fashion, genți și rucsacuri damă, cosmetice sau ochelari de soare, avem și astfel de cadouri! Alege cadouri aniversare sau cadouri zi onomastica de la PretzMic.ro si... bucura-te de super dealuri, de satisfactie maximă la prețuri minime.


Stranger Things


Unul dintre cele mai populare seriale ale momentului, Stranger Things a ajuns la sezonul cu numărul 4. Anul viitor se va lansa ultimul sezon al seriei. Serialul este plin de mistere, cu o mare densitate de intrigi. Un serial SF de aventură, perfect de vizionat alături de prieteni! Până la urmă, prieteniile din acest serial sunt cele care rezolvă problemele personajelor principale și... salvarea lumii. Apoi, pentru că suntem un magazin axat pe ceasuri de mână, merită să subliniem apariția ceasului în sezonul 4 - un ceas de perete, este adevărat, dar un element simbol legat de timp și importanța sa.


Riverdale


Un serial aproape clasic pe Netflix, Riverdale urmărește relațiile dintr-un grup de prieteni, de la liceu, de-a lungul timpului. În cel mai recent sezon, Riverdale a ajuns să exploreze puternic zone mistice, magice, fantastice, totul într-un stil original. Considerat la început un simplu serial de adolescenți, Riverdale a ajuns o adevărată ancoră a platformei de streaming online.


Niciodată nu am...


Tocmai s-a lansat un sezon nou al acestui serial foarte original! Personajul principal, o indiancă dintr-o familie americană, se confruntă cu o mulțime de provocări într-o lume în care se luptă între tradiții și modernitate. Totul pe fondul adolescenței, evoluției în viață. Un serial cu multe prietenii, despre iubire și despre modul în care relațiile ne influențează deciziile.


Ginny și Georgia


Iată un alt serial de succes de la Netflix, despre destine și mai ales despre modul în care poți acționa pentru propriul destin, chiar atunci când contextul nu este în favoarea ta. O femeie puternică ce are o viață extrem de complicată și fiica sa adolescentă, într-un oraș nou - descoperă Ginny și Georgia, de văzut alături de prieteni!


Anne cu „e” la sfârșit


Anne with an E este un serial de televiziune canadian, în 3 sezoane, adaptat după lucrarea clasică a literaturii pentru copii din 1908 a lui Lucy Maud Montgomery, Anne of Green Gables. Este un serial modern, despre o lume din trecut. Personajul principal, o fată orfană, se luptă cu o societate conservatoare pentru a-și câștiga dreptul de a decide cu privire la propria viață.


Lucifer


Serial american de televiziune urban fantasy, Lucifer este un serial altfel decât ai crede. Elemente din religia creștină sunt prezentate într-un mod original, cu conflicte demne de zeii din Olimp, din scrierile din Grecia Antică. Lucifer este, înainte de toate, un serial polițist inedit, amuzant și dramatic în același timp.


Locul cel bun


Iată un alt serial de văzut cu prietenii, unde nimic nu este ceea ce pare a fi. Întorsături majore de situație, mereu ceva la care nu te aștepți. Serialul este greu de comparat cu orice altceva și chiar merită văzut. Este un serial de comedie, dar cu subiecte destul de profunde în fundal.