Cele mai scumpe modele de ceasuri smartwatch din lume în 2021

Chiar dacă nu ne permitem sau nu considerăm rațional să le cumpărăm, ni se par tuturor interesante informațiile cu privire la cele mai scumpe obiecte disponibile în lume în diverse categorii de produse pe care le folosim chiar noi în viața de zi cu zi. Un astfel de exemplu: sectorul de dispozitive smartwatch, adică ceasuri de mână inteligente, care funcționează independent sau / și în relație cu alte gadgeturi pe placul nostru - smartphone-urile.

În magazinul online PretzMic.ro, principiul este de a selecta numai modele de smartwatch ieftine, care se remarcă prin performanțe în raport cu prețul foarte avantajos. Adevărul este că acum tehnologia a devenit atât de accesibilă, încât nu prea vedem raționamentul unor achiziții scumpe, doar pentru brand sau alte particularități deloc esențiale...

Fiecare persoană decide desigur ce produse dorește să achiziționeze, însă noi propunem acele gadgeturi smartwatch sau brățară smart fitness care constituie alegeri istețe prin raportul calitate / preț. Asta nu ne oprește totuși să subliniem, în contrast, cele mai scumpe modele smartwatch existente în lume în 2021.

Iată mai jos 3 produse de tip smartwatch care impresionează... în special prin preț:

Tag Heuer Connected Modular 45 Full Diamond


Acest smartwatch exclusivist nu mai este disponibil la vânzare la producător, însă ultimul preț cunoscut era de 180.000 USD. Interesant este că acest ceas de mână tip smart nu este realizat de o firmă consacrată în tehnologie digitală, ci de un mare producător de ceasuri de mână - TAG Heuer din Elveția. Astfel, ceasul inteligent Tag Heuer Connected Modular 45 Full Diamond se remarcă prin elemente legate de domeniul ceasurilor clasice - precizia în special. De obicei astfel de ceasuri de mână ajung la prețuri fabuloase, mai ales când sunt asociate cu diamantele.

Mai rar întâlnim un smartwatch cu o valoare masivă. De ce smartwatch? Ceasul inteligent Tag Heuer Connected Modular 45 Full Diamond are procesor Intel cu 512 MB de memorie și 4 GB de stocare. Poate fi asociat unui smartphone din ambele categorii principale - Android și iOS (deci da, se conectează și la dispozitivele iPhone de la Apple). Alte dotări ale acestui smartwatch: ecran tactil AMOLED, microfon, GPS, sisteme de urmărire a sănătății, giroscop. Prețul se justifică prin prezența celor 589 de diamante și a aurului alb.


Brikk Lux Watch Omni 18K Yellow Gold


Un alt model de ceas smartwatch exclusivist este acest produs fabricat de ceasornicarul de lux Brikk. Lux Watch Omni 18K Gold Yellow este de fapt un Apple Watch personalizat, acoperit cu diamante. Există două variante disponibile, la prețuri de 109.905 USD și 114.995 USD. Acest tip de smartwatch de lux poate fi comandat online de pe website-ul producătorului. Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, se poate spune că este un Apple Watch veritabil. Totuși, este un model exclusivist, mai degrabă de colecție.


Built-In Nico Gerard Sunrise Pinnacle


Iată un model aparte, pe de o parte ceas de mână cu aparență clasică, pe de o parte smartwatch. De lux, firește, căci costă 112.000 USD. Mai mult decât atât, producătorul a limitat seria la 88 de bucăți, așadar este deosebit și prin raritate, prin ediția limitată. Ceasul de mână exclusivist este inedit prin faptul că este 2 în 1, total neobișnuit: pe de o parte un ceas mecanic tradițional elvețian, iar pe de altă parte un ceas Apple (pe partea opusă a benzii de aur de 18K). Poate fi considerat un produs excentric, căci într-un fel ai două ceasuri la aceeași mână, de o parte și de alta a încheieturii.

Industria fashion abordează și piața de gadgeturi smartwatch

Există și alte modele de dispozitive smartwatch scumpe, dar care par ieftine în comparație cu cele 3 modele mai sus prezentate... Este vorba despre ceasuri de tip smartwatch asociate cu branduri din industria fashion sau de modele smartwatch pur și simplu accesorizate handmade cu materiale prețioase. Un model fashion care merită amintit este Louis Vuitton Smartwatch Tambour Horizon. De fapt, sunt mai multe variante de ceasuri de mână tip smartwatch de la celebrul gigant francez din industria modei Louis Vuitton. Produsele folosesc sistemul de operare Android și costă între 2500 și 4500 USD.

Modele ieftine de smartwatch în promoțiile de pe PretzMic.ro

Modele scumpe de smartwatch pot fi găsite pe multe website-uri, magazine online care livrează internațional. În ceea ce privește modelele de smartwatch ieftin, nu uitați că trebuie să acordați atenție mai multor detalii, nu numai prețului mic. În magazinul online PretzMic.ro, selectăm gadgeturi de tip smartwatch și brățară smart fitness de la producători importanți, furnizori care se evidențiază prin oferirea de produse accesibile, fără compromisuri la partea de calitate.

Este foarte simplu să cumperi un smartwatch modern, ieftin, performant, cu fel de fel de funcții utile. Cele mai populare sunt modelele care nu au SIM propriu, ci care funcționează în relație cu un smartphone la partea de apeluri. Vezi pe www.pretzmic.ro gama variată de modele cu extra reduceri în această perioadă. Livrare rapidă oriunde în România, desigur, prin curier sau în rețeaua națională de lockere easybox. Sfatul nostru: evită să comanzi modele smartwatch ieftine din afara țării și alege cu grijă din mediul e-commerce din țara noastră. Astfel, în calitate de client, ai o mulțime de avantaje, de la livrare rapidă la informații pertinente, de la posibilitate de retur la comunicare reală, simplă și clară.

Comentarii