Foloseste codul PRETZMIC10 la plasarea comenzii si ai -10% EXTRA DISCOUNT!
whatsapp
   0371 784 031  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Comenzile mele  |  Produse favorite

Reduceri de Toamna

Oferta se termina in:

  
  

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Acord de prelucrare a datelor personale


Operatorul, S.C. BEST GLOBALSHOP SRL , cu sediul in Loc.Floresti,str Avram Iancu nr 264 inregistrata la RC sub nr J12/1297/2015,CUI RO34447730 prin intermediul site-ului pretzmic.ro prelucrează datele personale furnizate de dumneavoastră în scopul derulării activitatii de comert cu amanuntul prin intermediul magazinului online .

Datele cuprinse în urma abonarii pe site-ul mai sus mentionat vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, transpusă prin Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date cu modificările şi completările ulterioare, precum şi prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, transpusă prin Legea nr. 506/2004.

BEST GLOBALSHOP S.R.L prin site-ul pretzmic.ro colecteaza si prelucreaza datele dvs. personale,adrese de email si numar de telefon in urmatoarele scopuri:

a. in scop de vanzare de produse online in urma comenzii ferme primita de la client;

b. in scopul respectarii obligatiilor legale;

in scop de marketing(newslettere, emailuri de produse, sms marketing ,concursuri,vouchere , categorii si/sau cautari salvate de tine la favorite )cookie-uri, pentru informare si acordarea de beneficii de loialitate si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite si alte beneficii in scopul utilizatorului
Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dvs. pentru fiecare din scopurile mentionate mai sus este:
• consimtamantul dumneavoastra;

• orice comanda sau oferta solicitata sau transmisa in care dumneavoastra sunteti parte;
Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

• autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

Incepand cu data intrarii in vigoare a Regulamentului UE 679/2016, respectiv 25 mai 2018, veti beneficia si va veti putea exercita suplimentar :
- Dreptul de a fi uitat, in sensul adresarii unei solicitari catre BEST GLOBALSHOP S.R.L. pentru stergerea evidentelor datelor personale din mediul on-line;

- Dreptul la portabilitatea datelor, in sensul transferului datelor dumneavoastra personale catre un alt operator de date personale desemnat de dumneavoastra;

- Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor, de catre operator.

Conform legislaţiei în vigoare, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta notificare sau in legatura cu utilizarea de catre BEST GLOBALSHOP S.R.L. a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile legale de comunicare, precizand, totodata, numele, adresa postala sau de email (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul de telefon precum si scopul cererii dvs.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Pretzmic.ro (pretzmic.ro).

Site-ul Pretzmic.ro (pretzmic.ro) este operat de societatea Best Globalshop SRL, cu sediul in Str. Cernavoda, Cluj, Cluj-Napoca, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/1297/2015.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Pretzmic.ro (pretzmic.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Pretzmic.ro (pretzmic.ro) in urmatoarele scopuri:
• Stabilirea contactului cu clientii;
• Prelucrarea comenzilor;
• Participarea la concursuri, promotii;
• Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
• Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Pretzmic.ro (pretzmic.ro) si a tertilor cu care Pretzmic.ro (pretzmic.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Pretzmic.ro (pretzmic.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Pretzmic.ro (pretzmic.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email comenzi@pretzmic.ro

  
  

  

BRANDURI

  

  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?





  

  
  

  

Marturiile clientilor

 

acesta este premiul....bafta tuturor in continuare

Madaras Paul Gabriel

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
 
Servicii pentru clienti
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
30 de zile drept de retur
Instructiuni de utilizare CEASURI
Rezistena la apa
Formular de retur
 
Comenzi si livrare
Cum comand?
Cum platesc?
Livrarea
Verifica statusul comenzii
Cele mai noi produse
 
Pretzmic.ro
Despre noi
Termeni si conditii generale de vanzare
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Returnarea produselor
Politica de cookies
ANPC
Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal
 
Cont client
Cosul meu
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite
Abonare Newsletter