Intrebari despre produse si comenzi

Cum pot cauta un anumit produs in magazin?

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.

Sunt persoana juridica. Pot cumpara?

Da, Pretzmic.ro (pretzmic.ro) onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client?

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

Administrarea contului de client

Am uitat parola contului. Cum procedez?

In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Acces cont.

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu?

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu.

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

Pentru a face cumparaturi pe acest site, este necesar sa va creeati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.

Pot modifica o comanda lansata?

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Istoric comenzi.

Pot afla informatii despre comenzile anterioare?

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Istoric comenzi..

Intrebari generale

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site.

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.


Modul de solutionare

Ave┼úi dreptul de a v─â retrage din prezentul contract, f─âr─â a preciza motivele, ├«n termen de 14 zile, potrivit O.U.G. nr.34/2014. Perioada de retragere expir─â dup─â 14 zile ├«ncep├ónd de la ziua la care intra┼úi dumneavoastr─â sau o parte ter┼ú─â, alta dec├ót transportatorul, indicat─â de dumneavoastr─â, ├«n posesia fizic─â a produselor. Pentru a v─â exercita dreptul de retragere trebuie s─â ne informa┼úi cu privire la decizia dumneavoastr─â de a v─â retrage din prezentul contract, utiliz├ónd o declara┼úie neechivoc─â, de exemplu, o scrisoare trimis─â prin po┼čt─â, fax sau e-mail. ├Än acest scop, pute┼úi folosi modelul de retragere al─âturat; folosirea lui nu este ├«ns─â obligatorie. Dac─â pe site exist─â op┼úiunea de a completa ┼či transmite electronic informa┼úiile privind retragerea sa din contract, se vor introduce urm─âtoarele: "Pute┼úi completa ┼či transmite electronic de pe site-ul nostru www.pretzmic.ro/info/returformularul standard de retragere sau orice alt─â declara┼úie neechivoc─â. Dac─â folosi┼úi aceast─â op┼úiune, v─â vom transmite f─âr─â ├«nt├órziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragereÔÇŁ. Pentru a respecta termenul-limit─â de retragere este suficient s─â trimite┼úi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere ├«nainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecinţele retragerii.

Dac─â v─â retrage┼úi, vom rambursa orice sum─â pe care am primit-o de la dumneavoastr─â, mai putin costul direct al returnarii produselor prin curier, si anume suma de 13.90 lei, si cu excep┼úia costurilor suplimentare determinate de faptul c─â a┼úi ales alt─â modalitate de livrare dec├ót cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate ┼či, ├«n orice caz, nu mai t├órziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informa┼úi cu privire la decizia dumneavoastr─â de a v─â retrage din prezentul contract. Vom efectua rambursare doar prin cont bancar, transmis de dumneavoastra prin formularul electronic sau fizic de retragere, cu excep┼úia cazului ├«n care v-a┼úi exprimat acordul expres pentru o alt─â modalitate de rambursare; ├«n orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de ramburs─âri. Putem am├óna rambursarea p├ón─â la data la care primim ├«napoi produsele sau p├ón─â la momentul la care ne-a┼úi furnizat dovada c─â a┼úi trimis ├«napoi produsele, fiind valabil─â data cea mai apropiat─â. ├Änm├óna┼úi PRODUSELE direct nou─â prin curierul rapid UrgentCargus sau DPD, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate ┼či, ├«n orice caz, ├«n decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-a┼úi comunicat retragerea. Termenul este respectat dac─â produsele sunt trimise ├«napoi ├«nainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui s─â suporta┼úi costul direct al return─ârii produselor prin curier, si anume suma de 13.90 lei.